2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1023085 بازدید | 118822 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزدلم خوبی مینا جونم 😍😘 ؟نفس جون و علی جون خوبند؟ بدنسازی میری یا تی ار ایکس ؟

سلام قربونت برم🥰🥰🥰تو‌خوبی بهتری

ممنونم اونام خوبن عشقی

والا بدن سازی تا لاغرلاغر نشم‌نمیرم‌چون فایده ای نداره..بدنی ک‌چربی داشته باشه ب درد نمیخوره با دستگاه کار کنه ب نظرم

و اینکه چربی سوزی میرم

ولی چون سایزم دیگه تغییر نمیکنه و‌کاهشم ب شدن مورچه ای😒😒😒😒😒میخوام‌ماه دیگه تی ار ایکس برم ک‌شوک‌ب بدنم وارد کنه

و‌میگن خیلی عالیه

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

یادمه چقدر قوی و مصمم و با اراده بودی افرین بهت  خوشحالم بازم دیدمت عزیزدلم

فداتبشم‌من اخه😍😍😍😍😍منم همینطور

ولی خدایی بیشتر از این‌نمیتونم

فقط این ورم پریودم الان ک رومه انگار ۷۰ کیلو ام😳

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

خب حامله نیستی؟  یا کیستی؟ فیبرومی؟  حتما برو چک شو اشتباه کردی انقدر طولش دادی واسه پی ...

تست زدم منفی بود.‌من باید ۵ میشدم..۱۶ تست زدم منفی بود

ولی فکر کنم برای ورزش سنگین ک بهم خورده..استرس زیاد داشتم این مدت

مگر ن منظم‌منظم بود

ولی امین گفت شنبه میریم دکتر

@sepiiiiiideh     @آسنات99     @دوباره_زند ...

سلام عزیزم

ب نظر من هفتگی باشه بهتره چون‌ماهانه طولانی میشه و خسته کننده

و اینکه چالش حذف نون عالیه..ک با کاهو لقمه بگیرن👌✌

چالش حذف برنج

از این‌چالش ها باشه ک قبلن هم انجام دادیم

سایز#  

من تا ۵۸ رفتم باز دوباره رفتم تو دیگ 😩 تو ک یدونه ای اصلا دخترررر 💃💃💃💃💃 مینا اومدی عکستو بزا ...

عزیزمی🥰🥰

اومدین بگین بذارم

آفرین بهت عالی عالی عالی خوب جلو خودت و نگه داشتی مرغ سوخاری یه گاز 😆 حالا چطوری اونو تو مانکن ز ...

ولی چشم ازشون برنمی داشتم گشنم بود😩

دیروز و کلا وارد نکردم حدسی خوردم

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
سلام عزیزم ب نظر من هفتگی باشه بهتره چون‌ماهانه طولانی میشه و خسته کننده و اینکه چالش حذف نون عالی ...

سلام‌خوبی عزیزم علی جون‌و نفس جون خوبن🥰

اخ قربونت با اون کاهو ک ب من یاد دادی و یه عالمه از کاهشم مدیون همین کاهو بودم😂😂و البته شما🤣

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
تا سه ماه جواب حدود چند کیلو کم میکنم

توضیحات اون دو صفحه را بخون و هر سوالی داری سرگروهتو تگ کن و ازش بپرس.

فکر کنم نخوندیشون

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
بیشتر ببینید