2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060030 بازدید | 118822 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام عزیزدلم خوبی مینا جونم 😍😘 ؟نفس جون و علی جون خوبند؟ بدنسازی میری یا تی ار ایکس ؟

سلام قربونت برم🥰🥰🥰تو‌خوبی بهتری

ممنونم اونام خوبن عشقی

والا بدن سازی تا لاغرلاغر نشم‌نمیرم‌چون فایده ای نداره..بدنی ک‌چربی داشته باشه ب درد نمیخوره با دستگاه کار کنه ب نظرم

و اینکه چربی سوزی میرم

ولی چون سایزم دیگه تغییر نمیکنه و‌کاهشم ب شدن مورچه ای😒😒😒😒😒میخوام‌ماه دیگه تی ار ایکس برم ک‌شوک‌ب بدنم وارد کنه

و‌میگن خیلی عالیه

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

یادمه چقدر قوی و مصمم و با اراده بودی افرین بهت  خوشحالم بازم دیدمت عزیزدلم

فداتبشم‌من اخه😍😍😍😍😍منم همینطور

ولی خدایی بیشتر از این‌نمیتونم

فقط این ورم پریودم الان ک رومه انگار ۷۰ کیلو ام😳

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

خب حامله نیستی؟  یا کیستی؟ فیبرومی؟  حتما برو چک شو اشتباه کردی انقدر طولش دادی واسه پی ...

تست زدم منفی بود.‌من باید ۵ میشدم..۱۶ تست زدم منفی بود

ولی فکر کنم برای ورزش سنگین ک بهم خورده..استرس زیاد داشتم این مدت

مگر ن منظم‌منظم بود

ولی امین گفت شنبه میریم دکتر

@sepiiiiiideh     @آسنات99     @دوباره_زند ...

سلام عزیزم

ب نظر من هفتگی باشه بهتره چون‌ماهانه طولانی میشه و خسته کننده

و اینکه چالش حذف نون عالیه..ک با کاهو لقمه بگیرن👌✌

چالش حذف برنج

از این‌چالش ها باشه ک قبلن هم انجام دادیم

سایز#  

من تا ۵۸ رفتم باز دوباره رفتم تو دیگ 😩 تو ک یدونه ای اصلا دخترررر 💃💃💃💃💃 مینا اومدی عکستو بزا ...

عزیزمی🥰🥰

اومدین بگین بذارم

آفرین بهت عالی عالی عالی خوب جلو خودت و نگه داشتی مرغ سوخاری یه گاز 😆 حالا چطوری اونو تو مانکن ز ...

ولی چشم ازشون برنمی داشتم گشنم بود😩

دیروز و کلا وارد نکردم حدسی خوردم

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
سلام عزیزم ب نظر من هفتگی باشه بهتره چون‌ماهانه طولانی میشه و خسته کننده و اینکه چالش حذف نون عالی ...

سلام خوشگلم خوبی؟

دو تا دسته گلت چطورن؟

حتما عالیه👌🏻👌🏻👌🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزم ب نظر من هفتگی باشه بهتره چون‌ماهانه طولانی میشه و خسته کننده و اینکه چالش حذف نون عالی ...

سلام‌خوبی عزیزم علی جون‌و نفس جون خوبن🥰

اخ قربونت با اون کاهو ک ب من یاد دادی و یه عالمه از کاهشم مدیون همین کاهو بودم😂😂و البته شما🤣

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
تا سه ماه جواب حدود چند کیلو کم میکنم

توضیحات اون دو صفحه را بخون و هر سوالی داری سرگروهتو تگ کن و ازش بپرس.

فکر کنم نخوندیشون

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز