2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048645 بازدید | 118822 پست
عزیزان من حس میکنم سایز کم نمیکنم. ورزش خیلی در توانم نیست. در حد یک ساعت پیاده روی یا نیم ساعت ایرو ...

دوازجونت عزیزم،ازکم شروع کن بابطری آب قدرتی روازیک ربع شروع کن،بله گلم برای سایزگرفتن هم بایدناشتابودونزدیکه موعدت نباشی💙🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سلام🌹🤩 وای بچه ها چقدرخوبه که اینجا هست...دست بامداد جون درد نکنه🌹واقعا ادم میاد اینجا ا ...

سلام به روماهت عالی بودی گلم فقط حتماً کالریت روکامل پرکن👌اگرپرنکنی بدنت به کالری کم عادت میکنه روندکاهشت کم میشه،

همیجورجداجداکه حساب کردی عالی ودقیقتره باریکلاااا👏👏👏👏👏👏💙💙🌷🌷

بیا بیا ک من از دلتنگی پوکیدم😂😂😂😂 اوووووفی یعنی میشه🥺 منم با نی نی 😍 تو بشی خاله😍 منم بشم ما ...

قربونت عزیزدلمی😍😘😘😘😘

حتماً که میشه مطمئنم 👌🙏🙏🙏🙏🙏💙💙💙💙

الهی که خدااون کوچولوی نازنین روهرچه زودترتودامنت بزاره همچنین تمام منتظرا🙏🙏🙏💙💙💙

دوازجونت عزیزم،ازکم شروع کن بابطری آب قدرتی روازیک ربع شروع کن،بله گلم برای سایزگرفتن هم بایدناشتابو ...

فدات عشق دلم

پس ان شاءالله فردا صبح ناشتا سایز شکم گنده ام رو اندازه بگیرم تا ببینم واقعا تغییری میکنه یا نه

عزیز دلم سایز هرچند وقت یکبار باید اندازه گرفته بشه؟؟

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
برنامه غذایی رژیم بدون فست با 1200 کالری صبونه.... پنیر، گوجه، خرما، نون م،وعده...1 دونه هلو ناها ...

عالی عزیزم

#رژیمی نمونه

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
افرین بهت تحمل کن سه کیلو چیزی نیس  بالای ۶/۷کیلو خودشو نشون میده ورزشت عالیه نتیجه خوب میگی ...

مرسی عزیزممم😘😘

الان واقعا به آنگوزه نیازمندم

نوش جونت عذرا خانم  من فستم امروز مهمونم دارم شام  تااینجا خوب اومدم خدا کنه بتونم ۵۰۰ ب ...

ممنون کاله جون 😘😘

خداقوت هزارماشاالله خانوم با اراده ای هستی👏🏻👏🏻👏🏻

سلام دوستان 

من امروز فست بودن شب مهمون اومد قورمه سبزی خوردم 

ده قاشق ماست ۱۰۰کالری

نخود فرنگی پخته ۲۷۰کاری‌

گوجه سبز ۴۸کالری‌

پنج قاشق برنج و چهار قاشق خورشت قرمه سبزی و سبزی خوردن۳۰۵کالری 

کالری مصرفی ۲۲۲

@sepiiiiiideh @فندق_فسقلی  

امروز خراب کردم 🤦‍♀️

فردا رو فست بگیرم دوباره ؟؟؟؟؟لطفا نظر بدید

ورزش ده دقیقه قدرتی و پیاده روی ۵۰۰کالری سوزانده شد 

یه دختر با اراده که میخواد خوش اندام بشه 😊.                           قد:۱۵۷.        وزن :70      وزن هدف :۵۵.                            من میتونم💪💪💪💪💪💪                                                     تاریخ شروع       1401/09/20                                                          ۷۵⬅️۷۳⬅️۷۰⬅️۶۹:۳۰۰
گزارش امروز صبحانه:یدونه نان تست و پنیر۱۶۶کالری  ناهار :دو لیوان ماست و خیار۳۲۰کالری  ع ...

بسیار عالی نوش جان👌🏻🐥

برنامه ریزی غذایبت اشتباه بوده شب نباید برنج میخوردی👌🏻 بجاش ظهر میخوردی

ایروبیک ک قدرتی نیست،،هوازیه🌹

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام فندق جان و دوستان تاپیک من اومدم با گزارش  به زور چشمامو نگه داشتم     صبحانه ...

سلام عزیزم خسته نباشی🐥

اول اینکه نان روغنی چیه؟،،،،،ماست اول صبح خوب نیست  و پنیر و ماست یا دوغ رو با هم نمیخورن

کمپوت سیب نباید میخوردی

شب پنیر و دوغ ضرر داره با هم خوردی گلم❤

به حکمتش دل بسپار 🌿