2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060381 بازدید | 118822 پست
آره عزیزم خوب شدم اول فروردین گرفتم🤕 فدااااات😘🐥🐥

الهي كه هميشه خوب باشي مهربون ترينه مهربونا🥰🥰🥰

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

اقا برای رمصان نزدید . منم میخوام عصو شم الان قدم ۱۶۵. وزنم ۸۳ گروه چیم باید چیکارا بکنم‌

قدمون یکیع 😍وزنمونم تقربین اندازه همه بیا هم گروه شیم😍😁

عزیزم دو صفحه اول رو بخون پروف و امضاتو درست کن و شرو کن😉

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عالی بودی عزیزم نمازوروزهات قبول باشه بانوالتماس دعا😍🙏💙♥💜🌹🌹

گزارش#  

سحري:كته+كوبيده+گوجه+خرما و چاي

افطار:شله زرد+سنگك پنير خامه اي سبزي خرما چاي+باميه+يه قاشق چاي خوري خامه+دو بند نون روغني

شام:ميگو گريل ميخوام كنم

بين شام و افطارم توت فرنگي ميخورم

مصرفي و مجاز:١٣٥٣

ورزش هنوز نكردم ولي نيم ساعت ميكنم 

اب ١٠ ليوان ميشه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

با منم دوست بشین😑گریه میکنما میرم خونمون

ما با همه دوستیم . اگه میهلی عضو شی ک دو صفحع اول رو بخون و پروف و امضاتو درست کن😄

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
وااای خیلی ممنون فقط باید چه اطلاعاتی بهتون بدم؟

پروف و امضاتو درست کن گل دختر دو صفحه اولو بخون و سرگرهتو تگ کن بهش بگو توهم عضوی

ممنونم  عزیزم ببخشید  وقتی میخوام  با  س ن  حجم  بدم  قبلش   ...

تو دو صفحه اول بامداد خمار گفته ک واسه حجم دهی اون قسمت یاید از شکلات تلخ و موز استفاده کرد

تو دو صفحه اول بامداد خمار گفته ک واسه حجم دهی اون قسمت یاید از شکلات تلخ و موز استفاده کرد

میخوام تا ۲۰ کیلو کم کنم زرد بذارم؟

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
سلام دیانا جون خوبی عشقم دختر گلت خوبه؟دلم چقد تنگ شده بود برا شما. آره عشقم فعلا متاسفانه یه مدت نی ...

سلام عزيزم مرسي ما خوبيم 

خودت چطوري ؟؟ 

اره گفت،، خوب اونكه خدا رو شكر حل شد بيا ديگه بي تو صفايي نداره☹️

سلام به همگی من تا اخر هفته زایمان میکنم و برمیگردم با انگیزه صدبرابر به جمع خوب شما برای ادامه کاهش وزنم

شرمنده الهه جون

میشه لطف کنید تو نظرسنجیم شرکت کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6294366/شما-باشید-تاریخ-تولد-بچه-هاتون-رو-تو-یک-روز-میندازید

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
ميخواي محو بشي شكي جون😕

آخه قبلا ۵۰ کیلو بودم با همین قد ولی بازم شکم داشتم بعد از ی مدت پرخوری عصبی پیدا کردم وزنم زیاد شد

💙عضو گروه آبی💙وزن اولیه ۵۷ وزن هدف ۴۹
مرسی از توضیحات عزیزم، اخه تو دستور رژیمی که صفحات اول بامداد گذاشته بود نوشته بود سالاد بدون سس وبد ...

عزیزم بهتر باشی پس سعی کن با همین رژیم کاهش داشته باشی. چای دارچین صبح و بعدازظهر بخور سوخت وساز بدنت رو میبره بالا خودش کار ورزش رو میکنه 

انشالله موفق باشی گلم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز