2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1065574 بازدید | 118822 پست
مرسییی عزیز آره بهترم  توام نیستی زیاد سرت شلوغه....دخترت خوبه؟؟

ی چند روزی دخترم مریض بود هیچی نمی خورد ی هفته یک‌کیلو‌کم‌کرد بی دلیل هیچی نمی خورد چند بار رفتم دکتر باز خودش از دیروز خداروشکر شروع کرده به خوردن

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه👌🏻 گزارش دادن اجبار نیست💛

ن میخوام گزارش بدم ازم بخواه اجبارم کن برا من یه نفر باید زور بالا سرم باشه 

یه سوال اینکا تو تاپیک گفتن ۱ ساعت قبل و بعد ورزش نباید چیزی خورد شامل چای یا قرص هم میشه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

@فندق_فسقلی    

گزارش#  

صبحانه ۵۰ گرم نان قندی _۱۰ گرم مربا سیب _

ناهار ۸ ق غ برنج _یک چهارم سیب زمینی متوسط_۴ تیکه جگر مرغ 

شام  دو عدد کوکو متوسط نصف نان لواش 

میان وعده بک تکه نان قندی 

ورزش 

جارو کردن با جارو دستی ۲۰ دقیقه هوازی ده دقیقه حلقه ۲۰ دقیقه دراز نشست 

کالری ۱۵۸۰ 

کالری مصرفی ۱۴۰۰

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

@آسنات99  

سلام عزیزم 🌸🌸🌸

من بعد از کاهش ۳کیلو و خورده ای که وزنم شده ۶۸،  کالریم رو دوباره تنظیم کردم ،تا حالا هم‌فست نمیگرفتم .و از الان دو تا فست ۷۰۰ تایی تو برنامه م گذاشتم ،یعنی ۵ روز ۱۲۶۰ و۲روز ۷۰۰_

اشکالی که نداره؟ تا وزن ۶۳ کیلو با همین  کالری ادامه میدم ،البته بعد ماه رمضون فستا رو ۵۰۰ تایی میکنم ولی فعلا برام سنگینه

سلام آینازی قربونت خوبم خداروشکر❤❤😍 خودت خوبی؟ چخبرا؟

فدات عزیزم شکر ک خوبی عزیزم

والله شکری نیست دلتنگتونیم

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 
سلام  عزیزم  شمابرای سفت شدن بدن  چکارمیکنید  چه  ورزشی؟ واینکه  بنظر ...

سلام گلم چرا نشه

من کلا از اول رژیم تو خونه ورزش کردم

بله برای حجم دهی حرکات کششی و قدرتی جایی ک دوس داریو انجام میدی 

مثلا اگه باستنو دوس داری اسکات، قیچی، عالیه تو نت و اینستا هم هست هم با دمبل و هالتر هم بدون اینا براحتی با صبر نتیجه میده

برا سینه هم بهمین شکل

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 
سلام عزیزم حالت چطوره؟! @aynazbano    

سلام قشنگم 

خوبی مهسا تو در  چ حالی 

من ک 2 ماهه رو وزن 67 کیلو ام

بعد رمضان برم برای 65 اگه بشه