2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048246 بازدید | 118822 پست
سلام آسنات عزيزم، گلم من با ١٠ كيلو اضافه وزن دوباره برگشتم، ولي مصمم تر و با اراده تر، گزارش هر روز ...

سلام عزیزم خوش برگشتی😍

بااراده شروع کردی بایدتاآخرش بمونیا💪عزیزم ۲صفحه اول تاپیک روبخون کمی تغییرکرده گزارشم اجباری نیست دوست داشتی بزارمیبینم😍موفق باشی💗💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت😘😘😘 سلام سرگروه جونم من چند روز تا میام ورزش کنم ضعف میکنم چکار کنم 

خدانکنه عزیزدل😘😘😘یه ساعت قبل ورزشت پروتین شیر،تخم مرغ آبپزبخور،حین ورزشت آب روباکمی شیره انگورقاطی کن بخور💗💖

زیرم رفت کرفس دارم ولی شاید بامداد جون که رژیمو طرح کرد رو همین کالری شماری کرفس داد دیگه نه؟اخه اول ...

کرفس قبلا عالی بود ولی بعد بروزرسانیش یخورده قاطی میکنه بازم هرجور راحتی با کرفسم میزنی اشکال نداره

سلام دوستان عزیز.خسته نباشید بچه ها من وزنم ۶۴ هست قدم ۱۶۵  وزن هدفم ۵۰ هستش. با روشی که بامد ...

سلام گلم ممنون❤

بله چرا ک نه حتما میتونی💪

کاهشتم بستگی ب متابولیسمت داره اگه کامل رعایت کنی و ورزش منظم داشته باشی هفته ای یک کیلو میتونی کم کنی

سلام اسنات جون من واسه اینکه وزنم استپه رژیمی ک داده بودینو دارم میگیرم اینک امروز زیر۵۰۰کالری بود و ...

سلام عزیزم رژیم شوک رونمیشه کم وزیادکرداگربرات سخته رژیم ۳روزه شیرروبگیراونم یه نوع شوکه🌹

با یه یدبختی میییییرم که نگو اول که باید بهش باج پارک و تاب سواری بدم بعدشم. که میزارمش تو کالسکه ...

عزیزممممم جیگرشوقربون همونم خوبه کلی انرژی میزاری براش😍😍خداحفظش کنه🙏😘