2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1049705 بازدید | 118822 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیره ی گوشت رو بلدم درست کنم میشه از گوشت فریزری استفاده کنم یا فقط تازه باشه؟

نه عزیزم اگه تازه بود که بهتربود اماهمون بذار یخش کمی باز بشه براش درست کن فقط ریز ریزکن که زیاد اب. خون پس بده 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6028547/پره-یک-ظرف-خورشت-خوری-سالاد-ماکارونی کسی میدونه ...

خیلی خودتو درگیر نکن.

سعی کن یه سری چیزها را چشمی حساب کنی.

مثلا الان بکش ببین چقدر ماکارونی هست.ماکارونی را جدا حساب کن.

بعدا چقدر سس بهش زدی.اگه همه سالاد را خودت میخوردی.حساب کن وگرنه مثلا ۴ قاشق سس ریختی بستگی به نفرات داره.۱ قاشق سس برای خودت حساب کن

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
@آسنات99   جان @نیکاااا97   جان @هاوارتیا   جان @ریحان390     ...

دعوات نمیکنم چون خودم از ساعت ۱۰ تا ۶ خونه نبودم و هیچی نخوردم و وقتی برگشتم کلی ماکارونی خوردم😓😐

به جای اینکه جا بزنی به این فکر کن اگه ادامه بدی سال دیگه همین موقع کجایی🌿

سلام دوستان عزیز.خسته نباشید

بچه ها من وزنم ۶۴ هست قدم ۱۶۵  وزن هدفم ۵۰ هستش.

با روشی که بامداد عزیز توضیح دادن اگه پیش برم میتوتم ۱۴ کیلو کم کنم؟؟(***اضافه وزن ندارم )

و طی چه مدت میتونم این مقدار کم کنم؟

لطفا جواب بدین همگی خیلی ممنون

@بامدادخمار      

@sepiiiiiideh      

@زیتونپرورده    

@آسنات99  

@sanaz718  

خخخخ خوب اخه نخوریم ک بازبرمیگرده 😭😭😭😭خوش بحالت به هدفت رسیدی

تو رژیم باید خیلی حواست باشه،اما تو تثبیت میتونی هفته ای یه وعده خوراکی مورد علاقه تو بخوری،یا از کالری روزانه ت یه مقدار اون چیز که دوس داری بخوری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز