2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060641 بازدید | 118822 پست

@بامدادخمار  

عزیزم من باردارم الان دوماهم هست قبل این با گروه شما پیش میرفتم حدود ۴کیلو کم کردم اما الان باردارشدم با اینکه مراعات میکنم همش برگشته رژیم خاصی برای باردارها ندارید 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

سلام مرضی جون خوبی؟ چخبرا؟😘 چ خوب عزیزم میدونم موفق میشی💪❤❤

قربونت برم سلامتیت

مرررسی عزیزم انشاالله😍😍😍

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فدات عزیزم لطف داری😘 من نان پروتین وجو صبح یه برش.ناهاریک روزدرمیان ۳۰گرم سنگک (روزای دیگه ۱۰۰گرم ب ...

سلام

ببخشید اسنات جون یه سوال با این مقدار برنج تو هفته وزنتون بالاتر نرفت تو تثبیت؟

انشاالله هر کس هر مشکلی داره مشکلش حل بشه و حاجت روا بشه و منم حاجت روا بشم 🤲🏻🌟

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

صبحانه نخوردم طبق معمول وقت نشد

میان وعده :دو عدد بیسکوییت ساقه طلایی ۱۱۰

ناهار:۷ قاشق برنج +۳ قاشق خورشت قورمه سبزی ۴۳۸

میان وعده :۲/۵ عدد ساقه طلایی ۱۳۴

میان وعده :نصف لیوان شیر پرچرب +۴ تا انجیر خشک ۲۱۰

به همراه ناهار:یک پیاله ماست موسیر ۱۷۱

شام: ۷۵ گرم مرغ خام +۴۵ گرم نان + یک فنجان نخود فرنگی ۳۱۴

کالری کل: ۱۳۷۷

ورزش : ۳۵ دقیقه تردمیل : ۲۰۰ کالری 

🌺🌺🌺🌺عضو گروه چالش کاهش وزن  وزن اولیه82  هدف اول ۸۰ ۵۸
سلام دوستان عزیز وزنمو میگم ولی بعدش یعنی حسابی دعوام کنین  حتی میتونیم بزنین منو  وزن ...

سلام گلم 

اشکال نداره مهم اینه که تو انگیزت و از دست ندی . این هفته ورزشت و بیشتر کنی درست میشه 💪🏻💪🏻💪🏻

هفته بعد منتظر کاهش توپت هستم 😉

سلام دوستان گل گزارش امروزم افطار؛گوجه +خیار+پنیر+نان سنگک+چای+خرما میان وعده:کیوی+پرتقال+شیر موق ...

آفرین ورزشات عالیه 

سالم خوری هم داشتی 👏🏻👏🏻

فقط چرا کالری مصرفیت کمه ؟

رژیم بارداری   گلم اینو بخون☝🏻 برنج و نونت رو محدود کن در عوض پروتیین و مغزها لبنیات و سب ...

عزیزم این خیلیه میشه ۲۷۰۰کالری من الان از ۱۵۰۰بیشتر نمیشه چاق شدم وای به حالا این

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

عزیزم این خیلیه میشه ۲۷۰۰کالری من الان از ۱۵۰۰بیشتر نمیشه چاق شدم وای به حالا این

اشکال نداره الان باید ب فکر سلامتی و رشد نی نی باشی

بعدش وزنت کنترل میشه این افزایش بخاطر اینه ک درکاهش وزن بودی و قبل از اینکه بری تثبیت باردار شدی نگران نباش

به حکمتش دل بسپار 🌿
اشکال نداره الان باید ب فکر سلامتی و رشد نی نی باشی بعدش وزنت کنترل میشه این افزایش بخاطر اینه ک در ...

الان من باهمین روش برم چاق نمیشم یعنی جز وزن بچه ها 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز