2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060680 بازدید | 118822 پست
@آسنات99   جان @ریحان390   جان @نیکاااا97   جان @مندا   جان @mam ...

خیلی خوبه

تاپیک بامداد خمار    وزن شروع یکم دیماه :۸۵😔               هدف اول:80😏   هدف دوم:75🙂   هدف سوم:70😊هدف نهایی:۶۵😁  (خواستن،توانستن است)          ۲۸ دیماه :وزن ۸۰ (آخ جون نارنجی شدم)😍                  ۱۰  اسفند ماه:وزن۷۵.۳ (هوراااا آبی شدم)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@زیتونپرورده    سلام الهه جون خوبی گلم؟ چطوری؟ تو پیاما دیدم تو پات خون لخته شده 😭 خیل ...

شکره خدا خوبم گلم ممنون از احوالپرسیت

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام عزیزم بهتری ؟! ممنونم 

شکره خدا خوبم عزیزم ممنونم🌸💋💋

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلاام اووف تو ول کن نیستیااا همینجور خوشت اومده میری جلوو😂😄موهات نمیریزه؟ صورتت خراب نشده؟؟

😂😂😂😂 موهام می‌ریزه چرا😕صورتم لاغر شده زیر چشام گود شده بود ولی الان درست شده همون آب رفته زیر پوستم دیگه

تو چیکار کردی؟

سلام بچه ها من امروز اینا رو خوردم تا الان صبحانه ۵۰ گ نان ۱۵۰ پنیر۶۰ گردو۳۰ نصف خرما با چای۱۰ ...

خوب نخور فردا کالریتو به ۱۳۴۰ برسون 

🌺🌺🌺🌺عضو گروه چالش کاهش وزن  وزن اولیه82  هدف اول ۸۰ ۵۸

گزارش#  

صبحانه نخوردم 

ناهار : ۱و ۲/۳ لیوان سوپ شیر ۲۸۰

میان وعده صبح : ۹۴ کالری چای ماسالا سه تا ساقه طلایی ۱۶۰ 

میان وعده ی عصر : ۳ لیوان پاپ کورن ۹۴

شام :نان و پنیر ۳۱۰ 

کالری ۹۳۸ 

فعالیت : یک ساعت تردمیل + پیاده روی معمولی =۵۳۷

@sepiiiiiideh  

🌺🌺🌺🌺عضو گروه چالش کاهش وزن  وزن اولیه82  هدف اول ۸۰ ۵۸
سلام من  کالری امشبم رو با ان شا...۱۵۹۰میبندم.(شام و میانوعده عصر رو نخوروم تا شب ام راه درازی ...

نوش جونت چه عالی

منکه ، نابودم این هفته ۲۰۰ اضافه کردم به جای کم کردن

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
خوبه عزیزم فقط ورزشای قدرتی رو بیشتر کن❤❤💜👏

چشم حتما

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
هفته ی دیگه جبران کن 💪

چشم دعوام کن بیشتر رعایت کنم