2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060570 بازدید | 118822 پست
سلام عزيزه دلم من ٥ ماه سفتو سخت گرفتم هر روزم ورزش داشتم ٢١ كيلو كم كردم تا ٦٨ رفتم من ٨ كيلوام ي ...

یعنی زمان تثبیت برمیگرده

وزن شروع ۹۷  وزن فعلی 89هدف ۷۰ نمیخوام از ۷۰کمتر کنم شایدم ۶۵بشم هرچی خدا بخواد ولی در کل یکم گوشت و بار داشته باشم بد نیست😆 اگه بشه شکمم آب کنم وااای خدا من تابحال تجربه لاغری و رژیم نداشتم ولی بخاطر ۲قلوهام خیلی بهم ریختم و صورتم شکسته شده تصمیم گرفتم فقط ب خودم برسم بچهام رسیدگیشون جای خود😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام 🥰💚💚

گزارش# امروز 👇🏻

صبحانه = نان لواش سه کف دست + نیمرو ۱ + کاهو ( ۱۹۰ )

میان وعده = ۲ گردو ( ۷۸ )

ناهار = شویدپلو ۸ قاشق + آبگوشت کوبیده ۵ قاشق ( ۴۵۶ )

میان وعده = پرتقال ( ۵۸ )

شام = تخم مرغ آبپز ۲ + کاهو ( ۱۵۸ )

۸ لیوان آب 

مجاز ( ۱۰۲۳ )  مصرفی ( ۹۴۳ )

یک ربع پیاده روی + یک ربع قدرتی

@گل_ایل  @کیان_جوون  

@زیتونپرورده   سرگروه عزیز گزارشم اگر ایراد داره بگو 💚 و اینکه سه روز تو هفته فقط برنج میخورم 

انشاالله هر کس هر مشکلی داره مشکلش حل بشه و حاجت روا بشه و منم حاجت روا بشم 🤲🏻🌟

من کتو هستم داره مغزم میترکه قندم پایین افتاده ولی هنوزم مقاومت میکنم

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن
من کتو هستم داره مغزم میترکه قندم پایین افتاده ولی هنوزم مقاومت میکنم

شوهرم شیرینی اورده نخوردم دستام میلرزه 

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

سلام صبحانه آب ولرم وآبلیمو+۲کف دست نان سنگک+۱قاشق شیره انگور میان وعده۱لیوان شیرو دارچین ناهار۱۲قاشق دمپختک+۳قاشق ماست+۱فلفل دلمه میان وعده شام نداشتم.شامم۲کف دست نان بربری+۱تخم مرغ نیمرو کردم.آخرشبم ۱لیوان شیر ودارچین میخورم  کالری مجازم۱۲۰۶کالری مصرفیم۱۲۰۵ چون من سرکار میرم امروز پیاده روی نکردم 

#‍گزارش امروز

صبحانه ۵ ک د نان پنیر ۱قوطی کبریت  ۲چای ۲قند

م و ۱سیب

نهار. کوکوسبزی ۴ تکه دوغ۱لیوان۳ک د نان

م و ۱۰عددبادام زمینی۲چای۲قند

شام ساندویج سینه مرغ دوغ۱لیوان سس گوجه فرنگی

تخمه نصف استکان اچای

۱۰لیوان اب ۳۰مین ورزش

@دیانا24  

@گلعنبر  

@زی_زی_گولووو  

@zahra_s  

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

#‍گزارش امروز

صبحانه ۵ ک د نان پنیر ۱قوطی کبریت  ۲چای ۲قند

م و ۱سیب

نهار. کوکوسبزی ۴ تکه دوغ۱لیوان۳ک د نان

م و ۱۰عددبادام زمینی۲چای۲قند

شام ساندویج سینه مرغ دوغ۱لیوان سس گوجه فرنگی

تخمه نصف استکان اچای

۱۰لیوان اب ۳۰مین ورزش

@دیانا24      

@گلعنبر      

@زی_زی_گولووو      

@zahra_s      

کالری مجاز۱۹۶۰

کالری مصرفی۱۸۳۰

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
سبوس برنج عالیه من روزی یک قاشق غذا خوری میریزم تو شیر یا ماست

مرسی گلی

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
موفق باشی😻💙

همچنين    

عضو بامداد خمار🔵گروه ابی🔵سرگروه👈🏻 اسنات99@ 💫 شروع:99/12/1  وزن اوليه:63  وزن فعلي:60.900  هدف اول:60  هدف دوم:55  هدف نهايي:53🤩 من از پسش برميام💪🏻💙 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز