2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060590 بازدید | 118822 پست
بیا این هفته پا به پای هم پیش بریم هرروز گزارش بده.ببینم تا هفته بعد چقد کم میکنیم

باشه پایتم

کجا گزارش بدیم تاپیک خودت یا من؟

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
خب پس اینهفته ورزش هم انجام بده حتما کم میشه وزنت💪

انشاالله تلاشم رو میکنم باید جبران کنم و مطمینم میتونم💪🏻💪🏻💪🏻

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اره رفتم و اومدم....دو هفته ی دیگه اگ همون 70 موندی شوک بگیر اشکال نداره گلم...

سلام عزيزم خوبي؟

بهتري؟

من همون ٧٠ بودم اين هفته ام صبر ميكنم كم نشم شوك ميگيرم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

سلام عزيزم خوبي؟ بهتري؟ من همون ٧٠ بودم اين هفته ام صبر ميكنم كم نشم شوك ميگيرم

سلام عزیزم میشه بگی تو چ مدت وزنت رسید 70.چون منم ۹۷ بودم الان 8۸ونیم اگه بیشتر نکرده باشم

وزن شروع ۹۷  وزن فعلی 89هدف ۷۰ نمیخوام از ۷۰کمتر کنم شایدم ۶۵بشم هرچی خدا بخواد ولی در کل یکم گوشت و بار داشته باشم بد نیست😆 اگه بشه شکمم آب کنم وااای خدا من تابحال تجربه لاغری و رژیم نداشتم ولی بخاطر ۲قلوهام خیلی بهم ریختم و صورتم شکسته شده تصمیم گرفتم فقط ب خودم برسم بچهام رسیدگیشون جای خود😊

@بامدادخمار

سلام عزیزم میگم سبوس برنج رو من میخوام برا ریزش موهام بخورم باید کالری شو حساب کنم 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

سلام .صبح ی لیوان آب ولرم+۲قاشق آبلیمو.صبحانه ۱کف دست نون سنگک+۱قوطی کبریت پنیر میان وعده ی سیب.ناهار ۸قاشق یتیمچه+۱فلفل دلمه+۳قاشق ماست+۲/۵کف دست نان سنگک+سبزی خوردن. میان وعده کیوی.شام یتیمچه۷قاشق نان سنگک۲قاشق+سبزی خوردن. شب قبل خواب هم ی لیوان شیرکالری کل روزم۱۲۲۱نیم ساعت پیاده روی .۱۰دقیقه ورزش  مخصوص شکم ۱۰دقیقه هم بالا پایین رفتن از پله وپروانه

سلام دوستان گلم 

گزارش# امروز من 👇🏻

صبحانه =نان لواش + پنیر محلی + خیار + گوجه ( ۷۷ )

میان وعده = مغز پسته + ماست ( ۱۷۱ ) البته جدا خوردم 😅

ناهار = بادمجان کبابی + کاهو ( ۱۶۳ )

میان وعده = پرتقال + مغز پسته + گردو ( ۲۶۶ )

شام = خوراک لوبیا + ماست ( ۲۴۰ )

۸ لیوان آب

مجاز ( ۱۰۲۳ )  مصرفی ( ۹۱۶ )

ورزش = یک ربع هوازی + یک ربع قدرتی 

@گل_ایل   @کیان_جوون  

شما چه کردید دوستان 🥰

انشاالله هر کس هر مشکلی داره مشکلش حل بشه و حاجت روا بشه و منم حاجت روا بشم 🤲🏻🌟
موفق باشی  صدمه نبینی یه مدل رژیمه؟

آره عزیزم اگه توی نت بزنی رژیم کتوژنیک مخصوصا توی نی نی سایت و اینستا بزنی پیج ketozist همه اطلاعات هست

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
سلام عزیزم کتوژنیک چیرهست برا لاغریه؟

آره عزیزم

رژیم گوشت و چربی هست

ولی نون و برنج و حبوبات و لبنیات به جز پنیر خامه ای و میوه هم فقط خیار و توت فرنگی مجازه

خیلی کاهش سایز توی این رژیم عالیه

من شنبه قبل 78 بود

امروز 73ونیم بودم

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
سلاااام سلاااام  وزن اولیه       وزن هفته پیش       وزن این هفته ...

ایول 😍💪🏻

با همین فرمون برو جلو 

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
اره میگن تو خوزستان 3 تا کودک و نوجوان مردن یه بچه 1 ساله، 9 ساله و 12 ساله قرار بود قرنطینه کنن خ ...

😟😟😟😟

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 
آره عزیزم اگه توی نت بزنی رژیم کتوژنیک مخصوصا توی نی نی سایت و اینستا بزنی پیج ketozist همه اطلاعات ...

چه جالب👌👌👌👌

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز