2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060570 بازدید | 118822 پست
@آسنات99 ‍ 

بچه ها من تگدونم خرابه یکی آسنات جون و برام تگ میکنه

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
سلام میشه منم عضو کنید؟؟؟؟

سلام عزیزم بله میشه

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من چجوری عضو بشم ؟؟؟؟ کسی نیست .منو راهنمایی کنه؟؟

همین جا. دو صفحه اول تاپیک و بخون.میزان کاهش تو گروه تو مشخص کن بعد عکس پروفایل و امضا بزار

همین جا. دو صفحه اول تاپیک و بخون.میزان کاهش تو گروه تو مشخص کن بعد عکس پروفایل و امضا بزار

اونوقت این گروه وسر گروه ها چجوریه؟؟

خدایا مواظب پسرام وهمسرم باش🤲‌‌‌                          

اونوقت این گروه وسر گروه ها چجوریه؟؟

هر رنگ گروه یه سرگروه داره عزیزم.شما بسته به میزان کاهش و اضافه وزنت گروه تو مشخص میکنه یعنی مثلا میخوای ۱۰ کیلو کم کنی میشی گروه آبی میخوای بیشتر کم کنی گروه های دیگه.صفحه اول آخرای صفحه گروه ها رو توضیح داده. سرگروه هم میتونیم ازش سوالاتمون و بپرسیم یا اگر دوست داشتیم گزارش روزانه بهش بدیم.

سلام ساناز جون خوبی🌸🌸 وزن هفته پیشم 61/900 وزن این هفته 61/400 من چرا دارم هی کم میکنم  ص ...

سلام عزیزم🌷🌷مرسی

وای چه عالی.یعنی دلت نمیخاد دیگه کم کنی؟اما تا دو هفته دیگه هم درحد کم کاهش داری😬😬😬اصولش اینه که ۱۰۰ تا ۱۰۰ بری بالا.که بدنت خودشو وفق بده،اما اگر نمیخای این هفته ۲۰۰ تا اضافه کن،البته من خودم نکردم اینطور.اگه میخای این هفته امتحان کن

سلام😍💋

صبحانه

۷۰ گرم نان+۱ قوطی کبریت پنیر+۲ تا گردو

میان وعده

سیب+پرتغال+۱۲ تا بادوم زمینی

نهار 

۳ ق غ قیمه+۱۳ قاشق غذاخوری برنج

میان وعده

۱۲ تا پسته+سیب+شیر+ی کاسه پاپ کورن

شام 

۱ لیوان سوپ+۱ کاسه سالاد شیرازی+۱۰۰ گرم نون

میان وعده

سیب+شیر

ورزش=نیم ساعت رقص💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻و ی چن دقیقع با برنامع ورزش ی چن تا ورزش انجام دادم

گزارش#  

الانم باید برم وزن کنم وووووی😢😂😂

@دیانا24 بیا سرگروع جون😝دارم اب میشم کم کم😎😁(اعتماد ب سقفو)🙄😂

@چاوشین هلو😎

@negin_slh   ملو😆

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
سلام عزیزم🌷🌷مرسی وای چه عالی.یعنی دلت نمیخاد دیگه کم کنی؟اما تا دو هفته دیگه هم درحد کم کاهش داری ...

نه دیگه دوست ندارم لاغرتر بشم اصلا...

میخوام رو 62بمونم ...با شه این هفته 200تا به کالری روزانه ام اضافه میکنم

@آسنات99    

سلام عزیزم.مرسی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز