2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1065609 بازدید | 118822 پست
اوووووف دو گونی پارچه تو خونست😂😂😂😂 هرجا رفتم خوشم اومده گرفتم آره خودم میدوزم یک سوم حاضری هم ن ...

اره پس 

مدل مانتو چی جدیده میخوام سال جدید چادری نباشم مگه جاهای خاص

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 
تو فقط حسادت کردی من ترکیده بودم تاحالا😂😂😂 خوب شد یادم انداختی کیف و کمربند ستم خوبه ها

اره جا کارتی

ساعت

جا کلیدی اینارو میتونی هر کدومو خواستی ست کنی بچینی تو جعبه پوشال بذاری زیرش خیلی باحال میشه

اگه دستبند چرم میذاره

انگشتر عقیق و اینام خوبه

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از بس این چن روز سایت نیومدم دیگه جدی دلم تنگ شده کجایین بچه ها😊

خوش اومدی😃

اره پس  مدل مانتو چی جدیده میخوام سال جدید چادری نباشم مگه جاهای خاص

چادری؟؟🥰

ترکیب مشکی وپلنگی مده 

ولی مانتو های حاضری افتضاحن یه مانتو ۵تا رنگ ترکیب کردن همش رنگهای روشن وجیغ😝مثلا سبز و زرد وقرمزباهم ترکیب کردن

اووووه پس عالیههه😁🥰 میگم اسمت چیه🤔ت پستای قبلت خوندم واسه خاطر افسردگی چاق شدی😑😑🤦‍♀️ امان از د ...

چن سالتع🤕وزنت چندع😎

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
اسمم هستیه تو چی😍 وای ارع تو یسال ۵۰ کیلو چاق شدم ن خجالت میکشم بعد تو هر دعوا باید بم بگن پاندا ...

چ اسمت خیشگله 😍منم اسمم نگینه . واییییی درکت میکنم من ت ۴ ماه ۲۰ کیلو افزایش وزن داشتم☹

اونایی ک ادمو مسخره میکنن شک نکن عقده ای تشریف دارن ‌. البت نا گفته نماند ب منم میگن خرس کوچولو😂😂😂😂😂😂😂😂😂 قدت چنده🤔

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
سلام گلم چه ساعتی ورزش ؟  ساعت ۹ منتظر گزارشت هستم 🥰🥰 راستی یادم رفته قدت چند بود؟

سلام همتا جان ❤️قدم ۱۶۳ هستم. واسه ورزشفکر کنم ساعت ۴ بعدازظهر خوب باشه البته اگر واسه شما هم مناسب هست.

گزارش#  

کالری مجاز ۱۰۸۰

کالری دریافتی ۱۱۰۰

اب ۷ لیوان

امروز نتونستم ورزش کنم 🤭

Null
اره جا کارتی ساعت جا کلیدی اینارو میتونی هر کدومو خواستی ست کنی بچینی تو جعبه پوشال بذاری زیرش خیل ...

دستبند و انگشتر لوازم بهداشتی تو کارش نیست اصلا ولی ادکلن دوس داره آره ازین جعبه ها هم میگیرم میزارم توش

شوهرم زیاد مشکل پسند نیست ولی بابام....🤪🤪🤪

هیچ نمیپسنده نمیخری هم زشته

خوش اومدی😃

مرسیییی😍😍😍😍 دلم تنگ شده بود 🥺🥺🥺

میگما چ خوب وزن کم کردی . وزن اولیت تقریبت اندازه وزن دوما پیش منه ت چن ماه لاغر کردی🤔

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
چادری؟؟🥰 ترکیب مشکی وپلنگی مده  ولی مانتو های حاضری افتضاحن یه مانتو ۵تا رنگ ترکیب کردن همش ...

نبودم شدم الانم میخوام بعضی جاها بپوشم 

ولی کلا همیشه محجبه بودم😋

عه پلنگی چه باحال

چ اسمت خیشگله 😍منم اسمم نگینه . واییییی درکت میکنم من ت ۴ ماه ۲۰ کیلو افزایش وزن داشتم☹ اونایی ک ا ...

مث خودت😍از اون ادمایی ک تو نگاه اول ب دل میشینی😍😂

ار میدونم از حسودیشونع چششونو در میارم یاح یاح😝😎😂🤣

۱۶۰😒یادش بخیر ی زمانی ۱۶۵ بودم😑🤕

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
چن سالتع🤕وزنت چندع😎

وزنم ک ت امضام زدم . من ۲۰ سالمه

مث خودت😍از اون ادمایی ک تو نگاه اول ب دل میشینی😍😂 ار میدونم از حسودیشونع چششونو در میارم یاح یاح ...

میسی😍🤭🤭ت ک هنو منو ندیدی شاید نگاه اول خوشت نیومد😂😂😂😂😂😂

چشو چال بقیه رد بیخیال سلامتی و خوش اندامیو عشقهههه فک کن لاغر بشی هررر لباسی ک دلت بخاد بپوشی 😍😍😍😍😍😋😋😋😋

ینی چی ی زمانی ۱۶۵ .مگه میشه از قد کم بشه؟

دستبند و انگشتر لوازم بهداشتی تو کارش نیست اصلا ولی ادکلن دوس داره آره ازین جعبه ها هم میگیرم میزارم ...

برا بابام پیرهن یا پارچه شلوار میگیرم پدر شوهرمم که فوت شدن 

من برعکسم خواهر باورت میشه برا تولدش یه سال جین گرفتم و تیشرت اصن نپوشید میگفت قشنگه ممنون جلو من 

ولی هر دفعه ب یه بهانه نمیپوشید 

گفتمش دیوونه تو اگه دوست نداشتی خو میرفتی بوتیک عوضشون میکردی 😂😂 اخرش دادشون داداشم