2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1068536 بازدید | 118822 پست
زنگ زدم بهداشت میگه یه هفته هم صبرکن نشدی دوباره بتا بده 😣

ازمایش بتا رو جای مطمین دادی فاطمه

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 
ارهههه شير خيليي كالريش زياده

1 لیوان 200 گرمی 100 تاست خوبه من میکنم مرتب شبا بخورم 

ملین هم هست واسه من 

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله زود خوب بشی

سلام عزیزم تثبیت شما چجور ورزشش چقدر من همچنان هفته ای نیم کیلو کم میکنم با این که همه چی میخورم ولی کم ورزشم دادم

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است

گزارش# روز دوم رژيم (⭕فست⭕

99/12/2

صبحانه____ تخم مرغ ابپز + يك ليوان شير

ميان وعده____ نصف سيب قرمز خام

نهار ❌   ميان وعده❌

شام____ 75 گرم سينه مرغ ابپز + سالاد بدون سس 4 قاشق (كاهو+خيار+كوجه)
میان وعده❌

۱۰ لیوان اب +۱۱۱۰۰ قدم 

کالری مجاز = ۵۰۰ / کالری مصرفی = ۴۴۵ 

‍ 
@نازبانوجون۷۴  
@aynazbano ‍ 
@nafasagham  
@mandegar_bano  
@آسنات99  

عضو بامداد خمار🔵گروه ابی🔵سرگروه👈🏻 اسنات99@ 💫 شروع:99/12/1  وزن اوليه:63  وزن فعلي:60.900  هدف اول:60  هدف دوم:55  هدف نهايي:53🤩 من از پسش برميام💪🏻💙 
گزارش# روز دوم رژيم (⭕ فست⭕ )  99/12/2   صبحانه____ تخم مرغ ابپز + يك ليوان شير ...

احسنت همین فرمون برو👌👌👌👌👌👌👌

نمی‌دونم والله دکتر نوشت اون آزمایشگاه منم رفتم اونجا ولی یه بار دیدم آزمایش همونجا رو یکی از کارکنا ...

پس اگه نشدی یه جای مطمین برو

جای دولتی هم نرو

بهر حال کلی دمنوش و دارو داری میخوری بد نشه

احسنت همین فرمون برو👌👌👌👌👌👌👌

چشممم  

عضو بامداد خمار🔵گروه ابی🔵سرگروه👈🏻 اسنات99@ 💫 شروع:99/12/1  وزن اوليه:63  وزن فعلي:60.900  هدف اول:60  هدف دوم:55  هدف نهايي:53🤩 من از پسش برميام💪🏻💙 
پس اگه نشدی یه جای مطمین برو جای دولتی هم نرو بهر حال کلی دمنوش و دارو داری میخوری بد نشه

جای دولتی نبود بابا😤

گیرم حامله بودم کیه نگه داره تو این وضع جامعه دیروز رفتم خرید واسه بچه ها دوتا شلوارلی ودوتا بلوز بیرونی ۸۵۰تومن شد😲

سلام ي بسته پوره ي كدو حلوايي دارم  چجوري درستش كنم؟؟؟🤣

علیک سلام😂😂مگه کدوحلوایی بسته ایه؟😕

من کدوحلوایی و میزارم با دولیوان آب بپزه بعد که آبش کشیده شد چک میکنم اگه پخته بود روش شیره انگور میریزم میخورم😋

ته دیگ هم میتونی بزاری

😫😫😫😫😫😫 میاد یه درده نمیاد یه درد خداروشکر که خوبی به خدا کشتنمون با کاغذ بازی منتظر ...

مائده جون میخوایی مهاجرت کنی بسلامتی؟

از چ طریقی؟

منم خیلی دوست دارم برم ولی گودی میگه شرایط نداریم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی