2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060641 بازدید | 118822 پست
الهی عزیزم خیلی مراقب خودت باش و حتما کنترلش کن سرگیجه واقعا بده😔 خیلی ناراحتم برای سمیه🥺🥺😔 خدا ...

قربونت عزیزم 

اره واقعا منم خیلی ناراحتم خیلی بهش فکر میکنم کاش میشد یکاری براش انجام بدیم یکم کمکش کنیم حالش بهتر بشه گرچه هیچ چی نمیتونه این غمو کم کنه😔 

منم خیلییی دلم تنگ شده بود ♥️♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
صلوات فرستادم برای سلامتی صددرصدت عزیزم .شما که این گروه ب پا کردی دعای خیلیها پشت سرته انشاالله عاق ...

ممنون عزیزدلم خیلیی لطف داری مهربونم ♥️♥️♥️♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخ آخ  بد کوفتیه 😩 حالا من چند ساله همون روز ای اول که شروع میشه عنبر نسا دود میدم تو بینیم و ...

ممنون عزیزم منم امتحانش میکنم ایشالا بهتر بشه 

برای بعد از یه آلرژی شدید اینجوری شد 

@sanaz718 ساناز جون توام این روش هارو امتحان کن شاید بهتر شدیم 

سلام عزیزم اسمتون عددش فارسی هست برای همین تگ نمیشه با اسم شما همین عدد انگلیسی یک کاربر دیگه هم هست ...

سلام 

ممنونم

بله برام ریحان ۳۹۰ بکنیدش 

پیغامهای قبلیم میمونه؟

تاپیک بامداد خمار    وزن شروع یکم دیماه :۸۵😔               هدف اول:80😏   هدف دوم:75🙂   هدف سوم:70😊هدف نهایی:۶۵😁  (خواستن،توانستن است)          ۲۸ دیماه :وزن ۸۰ (آخ جون نارنجی شدم)😍                  ۱۰  اسفند ماه:وزن۷۵.۳ (هوراااا آبی شدم)
@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_5     ...

ممنون عزیزم

خیلی لطف کردین😍😍

تاپیک بامداد خمار    وزن شروع یکم دیماه :۸۵😔               هدف اول:80😏   هدف دوم:75🙂   هدف سوم:70😊هدف نهایی:۶۵😁  (خواستن،توانستن است)          ۲۸ دیماه :وزن ۸۰ (آخ جون نارنجی شدم)😍                  ۱۰  اسفند ماه:وزن۷۵.۳ (هوراااا آبی شدم)

@بامدادخمار    

سلام عزیزم

من قبلا عضو تایپیک بودم ولی به دلایلی نتونستم ادامه بدم ولی الان میخوام بازهم شروع کنم. فقط یه سوال الان باید به چه صورت تایپیک رو دنبال کنم ینی منم باید سرگروهم رو انتخاب کنم و عضو گروه نارنجی بشم یا اینکه خودم کالری شماری کنم تا چالش جدید شروع شه اون موقع عضو گروه های رنگی شم؟

به جای اینکه جا بزنی به این فکر کن اگه ادامه بدی سال دیگه همین موقع کجایی🌿
زینک بخور، اب برنج، بادوم خیلی خوبه از امروز شروع کن مهسا منم فکر کنم الان 72 شده باشم از اول شرو ...

زینک پلاس خارجی شوهرم برام سفارش داده فردابدستم میرسه گفتم ایرانی میگرفتی بسته60تایی 160هزارتومن چه خبره...من بش نگفتما یه مدت زوم کرده که چرا توسطل اتاق اینقدرمومیبینم دیشب نشسته بودم یه نگاه بهم کردو گفت برات زینک سفارش دادم میدونه من کارخودمو میکنم دیگه چیزی نمیگه..

سلام مانکنا😎🌙
صبحانه
۱ قوطی کبریت حلوا شکری+۲ گردو+۱۰۰ گرم نان سنگک
میان وعده
شیر ۱ لیوان+سیب
نهار
ماهی ۲ تیکه+۱۳ قاشق برنج+۳ قاشق گوجه سرخ شده
میان وعده
۱ سیب ۱ پرتغال+۱ لیوان شیر+۱۲ بادوم زمینی+ی کاسع متوسط پاپ کورن
شام
۱ سیب زمینی کوچک ابپز+۱ تخم مرغ ابپز+۱۰۰ گرم نون+۶ تا قارچ پختع+یک کاسه سالاد شیرازی
میان وعده
۱ سیب+۱ لیوان شیر
کالری مجاز=۲۱۱۶
کالری مصرفی=۲۱۴۶
دیانا جون میتونم از این برنامه های ورزشی نصب کنم؟اخع ی چن جا شنیدم میگفتن بر اساس قد و وزن و سن باید ورزش مناسب انجام بدیم😒اینم برنامع دیروزمع دیشب نت نداشتم نتونستم بفرستم

گزارش#  

@دیانا24  

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
فدا شم🌷🌷🌷😍😍😍 تو چه میکنی،وضعیتت چطوره؟

کالری شماری نداشتم ولی کم خوردم

وضعیت جسمیم هم بهتره از چند روز پیش

سر درد، حافظم هم یکم جا داره🤕😂 

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 
سلام قندعسلم چطوری😍🐥🐥🐥🐥 فدات تو خوبی؟ آره میدیدم نیستی گفتم شاید منصرف شدی 😕 عزیزکم ناراحت ...

ان شالله هرچه زودتر اگه به صلاح باشه دوتامون مامان بشیم 😍😘

دوست دارم دوست مهربون و خوبم 😘

@ریحان390     درست شد

ممنونم 

سلام 

نی نی یار اسم من رو درست کرد دیگه میتونین تگم کنید 

ممنون میشم توی گزارشاتون تگم کنید

@نیکاااا97  

@متولدمرداد۶۸  

اسمم عوض شد از ریحان ۳۹ شد ریحان ۳۹۰

@نیکاااا97  

@متولدمرداد۶۸  

سلام ساراجون،تبلد خوش گذش؟ مصرفی:روزه بودم فقط اینا رو شد بخورم از افطار ب بعد. سالاد کاهو۲۰ گو ...

سلام عزیزم

بد نبود جای دوستان خالی بود

قبول باشه و نوش جانت خیلی عالی

منم اصلا نتونستم حساب کنم ولی فک کنم ۱۲۰۰اینا شده باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز