2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060570 بازدید | 118822 پست
سلام🙈ببخش دیر اومدم.سایلنت جون فردای پرخوری حتما فست باش،و کمی هم ورزشتو بیشتر کن.سه روز پشت هم ۷۰ ...

کلا این‌چند روزو بیخیال شدم یبوست شدید دارم‌حالم خوب نبود

فردا وزن کنم از هفته ی بعد بازم رژیم😬

پس ولش کن برگرد ب روال ادامه بده نوش جونت دیگه اشکالی نداره پیش میاد.....با قدرت برگرد ب رژیمت قشنگم ...

چشم عزیزم خیلی داغون بود روحیه م

الان خوبم دیگه دوست دارم رژیم بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  آیناز رومیگید؟!

بله.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
آقا از سمیه خبری نشد؟

دیروز اومد گفت که هسمرشون به خاطر سانحه توی کار فوت کردن و دیروز خاکسپاری بوده.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
چرا اخه؟؟؟ میاد دوباره؟ خبری ازش نداری؟

آیناز رفته..

سمیراتوبرام موندی 

نمیدونم چرا اینطور میکنم باخودم دوهفتست سخت رژیم میگیرم تودوروز به باد میره یعنی اول هفته تا چهارشنبه خوبه پنجشنبه جمعه دلم بهونه خونه مامانمو میگیره شوهرمم مدام بهانه میاره که نمیشه منم دیوونه میشم وبیخیال رژیم ولجبازی ..

اینقددلم برامامانم اینا تنگ شده دیگه هیچی برام مهم نیست خیلی بده راه دوروغربت...

گزارشم روزایی که شوهر جان خونست وعده ناهار حذف میش😞 صبحانه ( 507 کالری ) تخم مرغ ابپز 2تاکوچیک، ک ...

👏👏👏👏👏👏👏👏💪💪💪💪💪

سلام سلام. 

من روزه هستم 

کالری دیشبم مجاز بستم 

همون کالری 1240 

امروز هم فست میگیرم 

ورزش هم یک ساعت پیاده روی کردم. 💪💪💪. 

👏👏👏👏👏👏👏👏💪💪💪💪💪 سلام سلام.  من روزه هستم  کالری دیشبم مجاز بستم  همون ...

آفرین رقیب سر سخت 😻😻😻😻

روزه ات قبول عزیزم

منم با زیر 500 میبندم تا یکشنبه کاهش داشته باشم

زهرا حس می‌کنم چاق شدم 

🔵 عضو گروه آبی تاپیک لاغری بامداد خمار 🔵 وزن شروع 70 کیلو ◀️69 کیلو ◀️68ونیم 🔵 وزن هدف 60 کیلو 🔵 من یه دختر قوی هستم😊😊

@سمیه۱۳۹۶

@نیکااا۹۷

سلام ببخشید من این مدت مریض بودم و انقد که مامانم گفت ضعیف شدی (!) و غذا داد به خوردم که فکر کنم یه کیلوهم اضافه تر از قبل شدم😶😑😫

ولی از این هفته‌ دوباره شروع میکنم

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
@سمیه۱۳۹۶ @نیکااا۹۷ سلام ببخشید من این مدت مریض بودم و انقد که مامانم گف ...

چرا نمیتونم تگشون کنم؟🤔

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
آفرین رقیب سر سخت 😻😻😻😻 روزه ات قبول عزیزم منم با زیر 500 میبندم تا یکشنبه کاهش داشته باشم زهر ...

فداااات  

آخه رقیبم قدر مجبورم اراده امو قوی کنم 😁

حتی اگه اضافه هم کردی باشی که بعید میدونم  چون حسابی رعایت کردی 

حق نداری کم بیاری 😠 

باید قدرتمند ادامه بدی 💪💪💪

کلا این‌چند روزو بیخیال شدم یبوست شدید دارم‌حالم خوب نبود فردا وزن کنم از هفته ی بعد بازم رژیم😬

سلام،قضیه یبوس خیلی تاثیر داره ها،حلش کن

یکیم اینکه یبار سفت و سخت بچسب به رزیم تا برسی به هدف،این ول کردنا زیاد بشه متابولیسمت میاد پایین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز