2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048395 بازدید | 118822 پست
❤️من یک زنم، پس روززن برمن مبارک. یک مادرم ، پس روز مادر بر من مبارک. 💛امور خانه را مدیریت میک ...

ممنون چققققد قشنگ بود💛💛💛💛💛💛

ولی آیناز یه پست مارو یادت رفته بنویسی گارسونی بزگترین سمت ماست😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عشقم تو چ مدت۲۰کیلو رو کم کردی؟همه ش رو با تاپیک بامدادخمار؟الان از هیکلت راضی هستی؟

تو ۵ماه تقریبا،۲کیلوشو فقط خودم کم کرده بودم بقیشو با اینجا کم کردم آره از هیکلم خیلی راضیم فقط یه ذره شکم دارم که اونم با فرمدهی آبش میکنم😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@خوشگلشششونم     نگاه باربی جان این موقع صبح به عشق خودت اومدم سایت😁😍 گفتم لطفا اگر م ...

لیلی جان چه خبره این موقع صبح؟😂😂😂😂😂😂😂

کار خاصی نکردم فقط سالم خوری داشتم یعنی سرخ کردنیو،شیرینی،فست فود،نوشابه،تنقلات حذف کردم اگرم خوردم خییییلی کم،روزی دو لیوان دمنوش زیره،چای سبز،زنجبیل می‌خوردم ،قبل از صبحانه سرکه سیب وآب،هر روز ورزش داشتم بدون استثنا قدرتی وهوازی،برنج هفته ای دوبار ۶قاشق می‌خوردم ماکارانی هم هفته ای یه بار بدون روغن،۳ماهه لب به فست فود نزدم بیشتر غذاهام گریل بوده شام نون نمیخورم اکثرا 😁😁

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

قابل توجه بچه های که میپرسن چجوری کم کردی👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆

تجربه#  

تو ۵ماه تقریبا،۲کیلوشو فقط خودم کم کرده بودم بقیشو با اینجا کم کردم آره از هیکلم خیلی راضیم فقط یه ذ ...

عاااااالی🥰🥰🥰🥰دست راستت رو سر منننن🤦‍♀️

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
@مندا   @princesspeach   @انرژی0مثبت   @لیلی_ومجنون   @صدف_20   ...

مرسی عزیز دلم روز توهم مبارک💐💐💐

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
ممنون عزیزشمام میتونی مطمعن باش😉💪💪

فدای تو انشاءالله❤❤❤❤

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
وااااای عشقم توام طلایی شدی😍😍😍😍😍آففففرین ب اراده ت عالی بودی و هستی💪💪💪راز موفقیتت رو ب ماهم ...

ممنون عزیز ددم❤❤❤🥰🥰🥰

لطف داری😍😍😍

مطمعئنم اراده شما قوی تر از منه گلم.امضاتون را خوندم تا الان عالی بودی.

من بیشتر سالمخوری داشتم.فست فود اصلا نداشتم.

فقط در حد چند بار برنج و جوجه بود.

مغزیجات خیلی خوبه به عنوان میان وعده.شیر و عسل هم برای من سیر کنندگیش خیلی خوب.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
سلام سلام سلااام @سمیه1396   گلی @نیکاااا97   گلی @ریحان39   گلی @mami_ ...

سلام‌گلم🌸

عالی بودی👏👏👏👏👏👏

نزدیک پری و روزای اول‌میتونی  فقط ورزشای سبکتر انجام بدی تا دردت بیشتر نشه...

وزن هم هر هفته بگیر..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
یعنی الان جا به جا شه گروهم ؟ نمیشه همین گروه باشم😫

نه گلم نمیشه بمونی... بین ۲۰ تا ۲۵ میشی بنفش .. بعدش تند تند صعود میکنی به گروه ها..اینقدر حال میده صعود کردن😉

وزن الانت راذهم داخل امضات بنویس.

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ممنون عزیز ددم❤❤❤🥰🥰🥰 لطف داری😍😍😍 مطمعئنم اراده شما قوی تر از منه گلم.امضاتون را خوندم تا الا ...

فدات خوشگلم مررررسی ازت اره منم اراده م خوبه یعنی بیوفته م رو دور رزیم دیگه حله ک الان افتادم💪😊هر کی میبینه میگه خیییییلی تغییر کرده همه تشویقم میکنن💕💕💕خیلی خوشحالمو میخوام ادامه بدم.مغزیجات میخورم واسه میان وعده شیر هم میخورم اما عسل کم چون حس میکنم گرسنه م میکنه

جووووونم.اتفاقا الان شوهرم داشت میگفت چقدر تغییر کردی مشخصه کامل

چه عالی😍

ب چ درد میخوره این؟

در کل اب  از قبل جوشیده که تو دمای اتاق باشه، سالمتر و بهتر از اب معمولی هست...مخصوصا کسایی که طبع بدنشون خیلی سرده، اب تو یخچالی نخورن، بهتره... و اب جوش‌ها را میتونن با دارجین و هل مزه دار کنند.. واسه تنوع..

مرسی معلومه خودتم با سلیقه ای😍😍

انگار عسک دادی من نبودم☹☹☹☹قبول نییییس نوموخام😂😅

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇