2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047310 بازدید | 118822 پست

سلام روزتون بخیر

@زیتونپرورده  

عزیزم با اجازتون میخوام برم تثبیت.هدفم ۶۵ بود ولی شوهرم نمیذاره.امروز دیگه گفت لاغرتر بشی دوست ندارم😐🥺

وزن شروع ۷۸

وزن هفته قبل ۶۷۲۰۰

وزن این هفته🎈

وزن هدف ۶۷انشاءالله🌺

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم 😍 مثلا به خودم جایزه دادم ناهار ساندویچ فلافل خوردم 🤪😆 یه کوچولو عذاب وجدان گرفتم 😓

عزیزمممم نوش جونت ازکالریت بالانزنه ایرادنداره همه روزه که نمیخوری الان چشمت هم سیره باخیال راحت تلاش کن برای کاهش بعدیت وجایزه بعدی😍

عزیزمممم نوش جونت ازکالریت بالانزنه ایرادنداره همه روزه که نمیخوری الان چشمت هم سیره باخیال راحت تلا ...

💙💙

شما الان تثبیتی؟

انشاالله هر کس هر مشکلی داره مشکلش حل بشه و حاجت روا بشه و منم حاجت روا بشم 🤲🏻🌟
خیلی ممنون  پس امروز اگر از فست بالاتر برم ایراد نداره؟

اگه نمیخای که ماه اول را فست بگیری، میتونی هرروز را معمولی بگیری، 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آره سمیه جون الان بهترم خداروشکر. من کلا آدم فشار پایینی هستم سمیه جون. نمیدونم چرا یهو عجیب فشارم ا ...

خدا را شکر که بهتری..

عمیشه قندهای طبیعی مصرف کن.

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
البته خیلی بالاتر نمیرم  الان که حساب میکنم از اون هفتصد که شما گفتید حدود 95 کالری میره بالات ...

اگه میخای بگیری برای شروع ۷۰۰ بگیر