2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060030 بازدید | 118822 پست

سلام روزتون بخیر

@زیتونپرورده  

عزیزم با اجازتون میخوام برم تثبیت.هدفم ۶۵ بود ولی شوهرم نمیذاره.امروز دیگه گفت لاغرتر بشی دوست ندارم😐🥺

وزن شروع ۷۸

وزن هفته قبل ۶۷۲۰۰

وزن این هفته🎈

وزن هدف ۶۷انشاءالله🌺

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مرسی گلم 😍 مثلا به خودم جایزه دادم ناهار ساندویچ فلافل خوردم 🤪😆 یه کوچولو عذاب وجدان گرفتم 😓

عزیزمممم نوش جونت ازکالریت بالانزنه ایرادنداره همه روزه که نمیخوری الان چشمت هم سیره باخیال راحت تلاش کن برای کاهش بعدیت وجایزه بعدی😍

عزیزمممم نوش جونت ازکالریت بالانزنه ایرادنداره همه روزه که نمیخوری الان چشمت هم سیره باخیال راحت تلا ...

💙💙

شما الان تثبیتی؟

انشاالله هر کس هر مشکلی داره مشکلش حل بشه و حاجت روا بشه و منم حاجت روا بشم 🤲🏻🌟
خیلی ممنون  پس امروز اگر از فست بالاتر برم ایراد نداره؟

اگه نمیخای که ماه اول را فست بگیری، میتونی هرروز را معمولی بگیری، 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آره سمیه جون الان بهترم خداروشکر. من کلا آدم فشار پایینی هستم سمیه جون. نمیدونم چرا یهو عجیب فشارم ا ...

خدا را شکر که بهتری..

عمیشه قندهای طبیعی مصرف کن.

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
البته خیلی بالاتر نمیرم  الان که حساب میکنم از اون هفتصد که شما گفتید حدود 95 کالری میره بالات ...

اگه میخای بگیری برای شروع ۷۰۰ بگیر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز