2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1028906 بازدید | 118822 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانوم خوشگلاااا مانکنااای حال و آینده جمعه تون بخیر❤💛💚💙 هوای شهر ما برفیه این آهنگ خیلی چسب ...

سلام عشقم خیلی عالیه ممنون 😍😍😍😘

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خپوووووونت 😄😄😄😄😄 دنده عقب رفتن برسام در چه مرحله ایه؟ 😅😅😅

در مرحله ی سابیده شدن مادرش 😂😂 

اومدم خونه ی مامانم اونام وسط خونه شون پله داره میره نزدیک پله ها دنده عقب میره همه جیغ میکشن میپرن بگیرنش میخنده 😫😅

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام لطفا اگه میشه راهنماییم کنید. قد ۱۶۰ وزن ۶۰ هدف ۵۳ الی ۵۴ اهل باشگاه هستم. یه مدت بخاطر در ...

سلام عزیزم وزنت اونقدار هم زیاد نیست که ناامید باشی خیلی راحت میتونی کمش کنی 

اگه باشگاه بری که عالیه اگه نتونستی تو خونه با اپ های ورزشی ورزش کن 

برای از بین بردن عادات بد غذایی باید جایگزین بزاری براش یا مثلا پیتزا رو رژیمی درست کنی انگیزه هم خیلی تاثیر داره برای اینکه بتونی نخوردن رو تحمل کنی انگیزه# رو بخون 

توضیحات دوصفحه اول رو هم بخون 

سلام سر گروه منم تازه عضوم به امید خدا به هدفم برسم به کمک ودلگرمی شما ودوستان خوبم

سلام عزیزم خیلی خوش اومدی 

حتما میتونی موفق باشی ❤️❤️

ای جووونم😆😆😆😆 بچه ی منم تو خواب میگه مامان می می بشور لا لا😂😂

😂😂😘❤️

سلام گرسنه های فردا⁦🙋🙋🙋😁😁 صبحانه نان فطیر دوکف،عسل یه قاشق ناهار آش دندونی ۳ملاقه میان وعده ...

الهی فدات شم سلام خوبی 

من دو روزه شانسی همش مهمونی بودم...حقیقتش نتونستم کالری شماری کنم فقط امروز که برگشتم خونه ورزشهامو انجام دادم حسابی💪💪

سلام گرسنه های فردا⁦🙋🙋🙋😁😁 صبحانه نان فطیر دوکف،عسل یه قاشق ناهار آش دندونی ۳ملاقه میان وعده ...

سلااااام طلا خانوم تایپک😘😘😘😘چطوری خوبی؟

از همبن العان بگم فردا روزه میگیرم تا کالری اضافه این چند روز رو درست کنم😫😫😫😫و حتما روی ۳۰۰ تا میبندم💪💪💪💪

😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫من گشنمه😁😁😁😁

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
بیشتر ببینید