2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060570 بازدید | 118822 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام گلم خوش اومدی🐥🐥🐥 لطفا دو صفحه اول رو کامل بخون و بیا شروع کن🌸 هر سوالی داشتی در خدمتم💛

مرسی عزیزم من دوصفحه روکامل خوندم فندق جون من الان۷۰کیلوام بایدروزانه همون۱۲۰۰تاروبخورم؟کمتربخورم واقعابده

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
مرسی عزیزم من دوصفحه روکامل خوندم فندق جون من الان۷۰کیلوام بایدروزانه همون۱۲۰۰تاروبخورم؟کمتربخورم وا ...

پروفایل و امضاتم بذار عزیزم

کالری بدون فست رو میگیری؟

بله باید کالریت رو پر کنی،،اگر زیر کالریت بخوری وزنت استپ میشه و خارج شدن از استپ خیلی سخته

با این روش +ورزش هر هفته کاهش خواهی داشت مقدارشم بستگی ب متابولیسم بدنت داره💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
منم عینک دارم هر دوتاش۷۵ عه آستیگمات هم هست دوتا هم عینک خریدم ولی فقط تلویزیون دیدنی میزنم😬

نه بزن.برای گوشی به خصوص.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
پروفایل و امضاتم بذار عزیزم کالری بدون فست رو میگیری؟ بله باید کالریت رو پر کنی،،اگر زیر کالریت ...

امضابلدنیستم اماپروفایلموگذاشتم هنوزتاییدنشده.هرجورازنظرشمابهتره بدون فست یابافست؟البته یه پسرشیرخار۷ماهه دارم

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚

گزارش#  

@violoonist  

@پریساخانومممم  

@تاراوسارا  

@جید  

@آینازخانووووووووم بچه ها آیناز چرا تگ نمیشه؟؟؟؟کجاس؟

صبحانه املت لواش گردو

ناهار عدس پلو و ماست

شام سوپ ورمیشل

میان وعده پرتقال و سیب و کشمش و خرما

من اومدم با گزارش امروز @sepiiiiiideh     کالری مجاز ۱۷۲۰ مصرفی ۱۷۱۶ ۴۷دقیقه ورزش ص ...

سلام الی جونم خوبی کیک واسه چی خوردی😑😑 کاهشت کم میشههه🤦‍♀️ اقا من چن روزه بیشتر از ۱۰۰۰ تا نمیتونم غذا بخورم😑😑😑😑 میترسم استپ کنم یا ضعف کنم🤦‍♀️

@دیانا24‍ سلام دیاناجونم خوبی میگما ی سوال ا دوران رژیم میتونم پنکیک بخورم؟ کم چرب باشه و ...

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

سلام بچه ها خوبین میگم میشه واسه درست کردن پنکیک بجای شیر از اب استفاده کرد؟

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز