2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047233 بازدید | 118822 پست
@ehjrjrh4u     سلام‌گلم، خوبی؟؟  یه سر نمیزنی هاا اینجا جرا😐💝

سلام سمیه جان.شبت خوش عزیزم🧡🧡

گزارش امروز من👇🏻🧡

صبحانه:۲عدد نون تست جو.قوطی پنیر کم نمک پروبیوتیک.۱عدد گردو.نصف لیوان شیر کم چرب با دارچین🧡

میان وعده:۱عدد‌سیب.چای سبز و دارچین و زنجبیل و زیره🧡

ناهار:۵قاشق پوره سیب زمینی.۱لیوان کاهو.۱ لیوان کلم سفید.۱عدد گوجه🧡

میان وعده:خیار.پرتقال.یه تیکه کوچیک کاکائو تلخ🧡

شام:تخم مرغ آب پز.الیوان کاهو.۱ لیوان کلم.۱گوجه.۱خیار🧡

آخر شب هم نصف لیوان شیر و دارچین

مصرف آب:۵ لیوان🧡

کالری مجاز:۱۲۴۰  کالری مصرفی:۱۲۰۰🧡

ورزش👈🏻 ۳۵ مین حلقه هولاهوپ.۱۵ مین ایروبیک شدتی

۱۵ مین قدرتی شکم و پهلو و پشت و بازو😊😊

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سمیه جان.شبت خوش عزیزم🧡🧡 گزارش امروز من👇🏻🧡 صبحانه:۲عدد نون تست جو.قوطی پنیر کم نمک پروبی ...

@آینازخانوووووووووم 👆🏼

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

کالری مجاز ‌‌مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۷۰۰

🌸به نام خدا🌸

🌸 دوشنبه ۲۹ دی🌸

• ۱۵ مین پیاده روی ترکیبی🏃‍♀️🚶‍♀️
  • ۱۰ مین حرکات موزون👯‍♂️
  • درازنشست  ۲*۵۰
  • چالش زیر شکمی ۲*۳۰🤸
  • چالش چرخش دست ها ۲*۱ دقیقه👐
  • چرخش پا  ۲*۳۰🦵
  • چالش شنای دیوار ۲*۶۰🏊‍♀️
  • چالش چوب  ۲*  ۴ دقیقه 🥢
  • چالش روسی ۲*۶۰
  • چالش شکم🤰
  • طناب ۱۰۰ تا
  • پروانه ۱۰۰🦋
  • چالش تنفس عمیق🗣
  • صبحانه : شیرعسلی🥛🍯
  • میان وعده: تخم مرغ اب پز+ سبزیجات🥚🍅🥒
  • میان وعده:اسموتی میوه🥤
  • ناهار: خوراک‌ کدو+ نان جو+ کلم🍞🥣🥬
  • میان وعده:آلوبخارا🥜
  • شام: ماست+ کشمش+ بادام+ جوپرک🥣🥜
  • ۸ لیوان اب 💦
  • دمنوش زیره🍸
  • چالش وعده سبک⛔️🍚🍞

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام سمیه جان.شبت خوش عزیزم🧡🧡 گزارش امروز من👇🏻🧡 صبحانه:۲عدد نون تست جو.قوطی پنیر کم نمک پروبی ...

سلام‌گلم🌸

عجب گزارش توپی.. حرف نداره👏👏👏👏👏👏 افرین...

رژیمی نمونه#  💃💃💃💃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
کالری مجاز ‌‌مصرفی ۱۰۰۰ کالری سوزی ۷۰۰ 🌸به نام خدا🌸 🌸 دوشنبه ۲۹ دی🌸 ۱۵&nbs ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

#عااااااالی‍ 

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 #عااااااالی ‍ 

مرسی گلم😘

مرسی گلم😘

فدای تو عزیزم🧡🧡

بچه ها تو کرفس کالری۷ق کشک بادجون زده۱۸۵ولی تو زیره زده ۳۹۰ کالری که زیره گفته به نظرم منطقی تره.کدو ...

من هیچکدموندارم مانکن دارم سعی کن مقایسه نکنی ازیه اپلیکیشن استفاده کن🤗😘۲۹۸کالری زده تومانکن🌼

چ عالی 👏👏👏👏

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

خرما زیادشم خوب نیست، در روز ۳ تا بیشتر‌نخور میتونی بعضی وقتا که خیلی هوس شیرینی کردی، داخل شیر ...

آهاااان

فهمیدم 

امیدوارم خوب تو ذهنم بمونه *غرقش کن*

چندماه پیش دور از جون همه کرونا گرفتم،اولا که اشتها نداشتم .و انقدر دمنوش و مایعات خورده بودم که کلی لاغر شدم اما خب ضعف بعدش باعث شد.چاق بشم.

حالایه سوال دیگه طبق مطالب طب سنتی من طبعم سرد و تره ، آب زیاد بخورم برام بد نیست؟

این نیز بگذرد...