2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047330 بازدید | 118822 پست
@سمیه1396     سمیه جون من از ۸۵ وزنم شده ۸۰  باید بیام تو گروه شما😍

باریکلا👏👏👏👏👏👏👏

عزیزم با سرگروهت اول هماهنگ کن برای تغییر‌گروه.. بعدش بپر‌بیا تو💃💃💃💃💃💃💃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای ترکوندی دختر. افرین کاهشت از منم بیشتر بوده

خیلی خیلی ب خودم فشاراوردم تونستم ده 70 روشکست بدم 💃💃💃💃بعداز6سال😅😅😅

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

@ژله_بستنی_انار    

کاهش بِه از استپ....بازم‌خوبه👏👏👏👏

تمام نکات رژیمی و‌ورزشی‌را‌رعایت‌‌کر‌ده‌بودی؟؟؟

علت های کم‌نشدن وزن‌را بخون...

راستی داخل تاپیک‌وزن‌نباید تک‌‌کنیم😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خیلی خیلی ب خودم فشاراوردم تونستم ده 70 روشکست بدم 💃💃💃💃بعداز6سال😅😅😅

واقعا عالیه تبریک میگم روزی ما و بقیه بچه ها تو.بهترینی#  

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

داخل تاپیک وزن، کسی را تک‌نکنید ⛔️⛔️⛔️⛔️ فقط وزن بدید...

و پست اضافی هم ننویسید⛔️⛔️⛔️⛔️

اگههه‌میخایید سرگروه و رقیبتون را تک کنید داخل تاپیک اصلی، یعنی همینجااا دوباره هم اعلام وزن کنید و دوستانت‌ون را هم تک کنید..

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌