2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048261 بازدید | 118822 پست
😅😅😅😅😅😅😅😅 مادرانه بود فرزندم 😁😁😁😁

😘😘😘

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام دیانا جون خوبی  من عاشق اینجور کارهام😁 اره فداتشم خیاطم ولی چند ساله دیگه بخاطر بچه کوچ ...

خوش ب حالت من ك ي بي هنر به تمام معنام😂😂😂😝

عههه حيف شد ميخواستم سفارش بدم بهت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این یه گزارش اختصاصی برا ماری و نگینه صبونه لواش و پنیر و گردو ناهار ماهی کپور سرخ شده شام امل ...

اوووووووه تنکیووووووووو 😍😍😍😍😍😍😍 حالا ک گزارش دادی منم گزارش میدم😁😁😁😁💋

ناشتا🦋دمنوش دارچین ابلیمو زنجبیل گل محمدی

ص🦋 نان پنیر بادام مغز گردو 🌸۴۷۷

ن🦋 سبزی پلو سینه مرغ کبابی🌸۶۶۹

عصرانه🦋 سیب پرتقال🌸۲۲۹

ش🦋نان روغنی پنیر🌸۲۱۶

کالری مجاز ۱۶۴۰    مالری مصرفی ۱۵۹۱

چالش اب قبل غذا✔ 

غذا خوردن با قاشق چنگال کوچیک✔

ورزشم حقیقتش انجام ندادم چون تنبلی کردم😑😑🤦‍♀️

@mary2772  

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
فدای تو مهربون😘 اسم خودمو تو کاربری قبول نمی کرد منم اینو گذاشتم به فرانسه میشه خدای من😍

او مای گاد😁

فقانسوی کی بود شما🤩

مرسی ک معنیشو گفتی اینجوری بهتر توی ذهن‌میمونه.

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
من تمااااآاااااااااام چالشایی ک گذاشتیو انجام میدم هم ورزشیاا هم اونایی ک مال غذان مث اب قبل غذا و . ...

😂😂😂 عالیه 

خوشحالم که جواب کرفتید و تونستم کمکتون کرده باشم😍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام خوبین اولین گزارشم بعد از مدت ها صبحانه= انار+ نان بربری +پنیر خامه ای+ گردو+ لقمه خوراک جگر = ...

چقد عالیه ک ورزش میکنی 👌🏻👌🏻👌🏻 

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
خوش ب حالت من ك ي بي هنر به تمام معنام😂😂😂😝 عههه حيف شد ميخواستم سفارش بدم بهت

هنرت اخلاق خوبته و اراده قویت ک من ندارم.😪

شرمسارم

بزار ایشالله سال اینده 

تمام سفارشاتتون با کمال میل قبول میشه.

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
پس دیگه با این حساب کاهشت  از این به بعد خوب میشه... ناخنک زدن و پراکنده خوری هم جزو ...

اره اره من خیلییی ناخونک میزدم ولی خودمو نگه داشتم...

انشالله🥺💕

متفورمین عزیزم...

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
او مای گاد😁 فقانسوی کی بود شما🤩 مرسی ک معنیشو گفتی اینجوری بهتر توی ذهن‌میمونه.

من متعلق به همه هستم 😁

عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد 158وزن شروع 71/600  😡  70/200😎69/400😎71/400😡68/900😎هدف53              اگه دیروز منو می‌شناختی امروز دیگه منو نمیشناسی، من روزانه رشدمی کنم💪💪
سلوم سلوم  گفتم تا بیکارم ی گزارشی بدم و برم ناشتا اب و سرکه سیب صبحانه نیم برش نون جو و نصف ...

علیک سلوم😄🌸

دمت گرم#  گزارشت حرف نداشت👏👏👏👏💃💃💃💃

فردا منتظر ورزشات هستم💪💪💪