2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1071948 بازدید | 118822 پست
نوش عالیه عزیزم  منکه امروز گند زدم تو این دو هفته مهمون داشتم دیگه کشتم خودمو    

عه حق داری ادم نمیتونه جلومهمون نخوره😬

ان شاالله جبران میکنی😊💪🏻

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم شوهر منم دسشوییم می‌ره پاشو میشوره دمپایی خیسو بالا نمیکنه آبش بره🤢🤢خسته شدم از بس گفتم دیگه ...

وای فاطمه 😂😂😂😂😂😂😂فقط تیکه اخرش ک گفتی،واقعنی همونا رو میپوشه😭😭😭😭🥶🥶🥶

وای ساناز امروز خگخ نشد بگیرم ناهار خوب بود 2 ق ماکارونیم فقط خگخ نبود ولی شام 7 ق پلو و ابگوشت خور ...

من مهربونم نمیخورمت😘😂😂😂

خگخ عب نداره .نگرفتی.رو مجازت بودی؟یا رد شدی

ایشالا که  بتونم خیلی از خودم نا امید شدم

ان شاالله

ناامیدنشوتومیتونی😊👌

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
وای فاطمه 😂😂😂😂😂😂😂فقط تیکه اخرش ک گفتی،واقعنی همونا رو میپوشه😭😭😭😭🥶🥶🥶

لباس زیرشو عوض میکنه 😂😂😂😂منظورم لباس بیرونشه مثلا شبا دوش میگیره می‌ره می‌خوابه اگه لباس بیرونشو عوض نکنم همونو میپوشه(البته ۳یا۴روز یه بار می‌ره حموم)

میره حموم من تا بیاد لباسای تمیزشو میزارم 😤😤

یعنی همونی که تو میزاری😆😆😆

😂😂😂😂😂😂😂😛😛😛😛

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
وای ساناز امروز خگخ نشد بگیرم ناهار خوب بود 2 ق ماکارونیم فقط خگخ نبود ولی شام 7 ق پلو و ابگوشت خور ...

آره.فقط تخی بخوری عالیترم میشه😂😂😂

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

گزارش#

صبحانه:1عددتخم مرغ آب پز. 

میان وعده:1عدد نون خامه ای😁

نهار:8ق لوبیا پلو

میان وعده:1عدد نون خامه ای. 1عدد پرتقال

شام:یک ملاقه آب گوشت+دو کف دست نون سنگک+1لیوان دوغ+سبزی خوردن. 

4لیوان اب

20 دقیقه پیاده روی

جمع کالری مصرفی:1370.

امروز70تا بیشتر کالری گرفتم🙈

@سمیه1396

تاریخ شروع: 99/10/20  وزن اولیه: 71.5. وزن فعلی:71.5. وزن هدف:59  قد:158. همراه با بامداد خمار عزیز سرگروه عزیزم سمیه1396  عضو گروه نارنجی تمام سلول های بدنم فعل خواستن را صرف میکنند🧡