2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060570 بازدید | 118822 پست
نوش عالیه عزیزم  منکه امروز گند زدم تو این دو هفته مهمون داشتم دیگه کشتم خودمو    

عه حق داری ادم نمیتونه جلومهمون نخوره😬

ان شاالله جبران میکنی😊💪🏻

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم شوهر منم دسشوییم می‌ره پاشو میشوره دمپایی خیسو بالا نمیکنه آبش بره🤢🤢خسته شدم از بس گفتم دیگه ...

وای فاطمه 😂😂😂😂😂😂😂فقط تیکه اخرش ک گفتی،واقعنی همونا رو میپوشه😭😭😭😭🥶🥶🥶

وای ساناز امروز خگخ نشد بگیرم ناهار خوب بود 2 ق ماکارونیم فقط خگخ نبود ولی شام 7 ق پلو و ابگوشت خور ...

من مهربونم نمیخورمت😘😂😂😂

خگخ عب نداره .نگرفتی.رو مجازت بودی؟یا رد شدی

ایشالا که  بتونم خیلی از خودم نا امید شدم

ان شاالله

ناامیدنشوتومیتونی😊👌

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
وای فاطمه 😂😂😂😂😂😂😂فقط تیکه اخرش ک گفتی،واقعنی همونا رو میپوشه😭😭😭😭🥶🥶🥶

لباس زیرشو عوض میکنه 😂😂😂😂منظورم لباس بیرونشه مثلا شبا دوش میگیره می‌ره می‌خوابه اگه لباس بیرونشو عوض نکنم همونو میپوشه(البته ۳یا۴روز یه بار می‌ره حموم)

میره حموم من تا بیاد لباسای تمیزشو میزارم 😤😤

یعنی همونی که تو میزاری😆😆😆

😂😂😂😂😂😂😂😛😛😛😛

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
وای ساناز امروز خگخ نشد بگیرم ناهار خوب بود 2 ق ماکارونیم فقط خگخ نبود ولی شام 7 ق پلو و ابگوشت خور ...

آره.فقط تخی بخوری عالیترم میشه😂😂😂

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

گزارش#

صبحانه:1عددتخم مرغ آب پز. 

میان وعده:1عدد نون خامه ای😁

نهار:8ق لوبیا پلو

میان وعده:1عدد نون خامه ای. 1عدد پرتقال

شام:یک ملاقه آب گوشت+دو کف دست نون سنگک+1لیوان دوغ+سبزی خوردن. 

4لیوان اب

20 دقیقه پیاده روی

جمع کالری مصرفی:1370.

امروز70تا بیشتر کالری گرفتم🙈

@سمیه1396

تاریخ شروع: 99/10/20  وزن اولیه: 71.5. وزن فعلی:71.5. وزن هدف:59  قد:158. همراه با بامداد خمار عزیز سرگروه عزیزم سمیه1396  عضو گروه نارنجی تمام سلول های بدنم فعل خواستن را صرف میکنند🧡
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز