2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060630 بازدید | 118822 پست
خدا نکنه مریض بشی عزیزم⁦♥️⁩😍 ولی خودتو بزن به مریضی گودی وزن کم کنه😂😂

😂😂😂😂میگم بهترین و ارزون ترین راه لاغری همسری همینه😂😂😂

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

با یه هفته چیزی نمیشه دوباره شروع کن ولی پر قدرت😍 در کنارش گرمیجات یادت نره کشمش،ارده،خرما،عسل کال ...

مرسی گلم .چشم‌حتما به توصیه هات گوش میدم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😒😒😒😒😒 بزنش😂😂😂

بخدا😒😒😒😒😒 سر زلزله دفعه قبل هم حسابی دعوا میکردیم

مردم میریختن بیرون همسر من راحت میخوابید.😰😰😰😰میگفتم بریم بیرون 

میگفت تو برو  من نمیام🤯🤯🤯🤯

نگو گلم😘😘😘کارم زیاد بود امروز😭😭😭

خسته کار نباشی عزیز دلم.😘😘😘😘ایشالله  بسلامتی تمام شدن؟

😁😁😁 نانا من هدفم مانتویی شدن بود الان یکم دیگه کم کنم اجازشو گرفتم ک مانتویی شم ی محجبه ی مانتویی ...

🤣🤣🤣🤣🤣من دارم از خنده دارم زمینو گاز میگیرم🤣🤣🤣🤣

@آینازخانوووووووووم  

@خوشگلشششونم  

@مامان_2_گل_پسر  

سلام دختراااا چیطورین😍😍💚💚💚 چیکاره این امروز گششششنگااا💃💃💟💟

برنامه فست امروز من 👇👇

صبحانه قهوه لاته نصف فنجون 37

میان وعده پنج تا بادوم پنج تا کشمش 41

ناهار ماهی کباب شده نصف عدد 72

میان وعده سیب قرمز 90

شام تخم مرغ آب پز شده 77

اخر شب نصف لیوان شیر و دارچین 57

مجموعش میشه 374 کالری (تو طول روز اگه ضعف داشتم بافاصله سه تا خرما میخورم که کالریم بشه 500 تا)

ورزش نیم ساعت هوازی نیم ساعت قدرتی امروز ترکیبی میزنن😂😂😂😂

اع؟ یعنی برا همه پیش میاد؟؟؟ شما چند بار اینجوری شدین؟؟؟😬 خیالم راحت باشه درست میشه؟؟؟😬

آره گلم بسته به متابولیسم هرفردکاهش کم وزیادمیشه،من خودم مورچه ای وآهسته کم شدم 😅رعایت کن وورزشم داشته باش حتماً درست میشه مواردبالابردن متابولیسمم اول تاپیک بخون وانجام بده💪

عزیزم میشه من فستو نگیرم ولی کالریمو پر نکنم

ماه اول فست اجبارنیست ولی بعدهالازمه اگرنمیتونی بگیری بافرموله بدون فست کالری شماری کن وزن ×۲۰-۲۰۰میشه.باپرنکردنه کالری اونم هرروزخدانکرده استپ میشی💙💙🌼🌼

سلام دوستان گلم

گزارش# دیروز

مجاز ۱۰۸۰ مصرفی ۱۰۵۰

۵ لیوان آب

ورزش نیم ساعت پیاده روی تند با نیم ساعت قدرتی 😊

@کچر      @دختر_گندم   

@رزااااااااااااااا  عزیزم گزارش دیشبت و دیدم عالی بودی

@آسنات99 🌹

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
سلام برو نی نی سایت من برو بزن اطلاعات کاربری بعد بزن ویرایش نام و اسم مستعار بعدم اسمتو عوض کن

ممنون عزیزم

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼
@hamta788305     @زیتونپرورده     سلام دوستان،من این دو روز  کالری مجا ...

سلام عزیزم

مهم اینه که رعایت میکنی رژیمت و 😍👏🏻

نمیتونی تو خونه پیاده روی کنی 🤔

گزارش دیروز من 

مجاز ۱۰۸۰ مصرفی ۱۰۵۰

۵ لیوان آب 

ورزش نیم ساعت پیاده روی تند نیم ساعت قدرتی 

من خودم پیاده رویم و تو خونه انجام میدم به همین خاطر میگم که تو هم میتونی تو خونه انجام بدی یا نه 🌹

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
@آینازخانوووووووووم     @خوشگلشششونم     @مامان_2_گل_پسر     س ...

پیشاپیش نوش جونت😂

روز فست بر شماهم مبارک

عزیزمممم کارخوبی کردی رفتی لالا😍😍

اجی مامانم بم میگه خونه رو تمیز کن میگم درس دارم بعد برگشته میگه من همسن ت بودم دوتا بچه داشتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بعد ت هنو پشت کنکوری🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️

با خاک یکسانم کرد 😅😅😅😅😅 من بعد کنکور شوور میکنم تامام☹☹😂😂😂

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز