2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060641 بازدید | 118822 پست
ممنون عزیزم من با مانکن حساب میکنم هر ق پلو آبکش کم چرب ۲۵ کالری پر چرب ۳۲ کالری

من آبکش نمیکنم

کته بدون روغن کالریش چقدره؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبحانه:تخم مرغ آب پز

نهار:کوفته تبریزی🙈

شام:کوکو سیب زمینی کم روغن با نان سنگک 

میان وعده:لواشک خونگی_سیب_بستنی شکلاتی🙃پرتقال

ورزشم کار خاصی نکردم⁦🤦🏻⁩

کالری مصرفی:۱۲۵۷

کالری که مجاز به مصرفش هستم:۱۳۹۴

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

إِذَا زُلْزِلَتِ الأرْضُ زِلْزَالَهَا ﴿١﴾ وَأَخْرَجَتِ الأرْضُ أَثْقَالَهَا ﴿٢﴾ وَقَالَ الإنْسَانُ مَا لَهَا ﴿٣﴾ یَوْمَئِذٍ تُحَدِّثُ أَخْبَارَهَا ﴿٤﴾ بِأَنَّ رَبَّکَ أَوْحَى لَهَا ﴿٥﴾ یَوْمَئِذٍ یَصْدُرُ النَّاسُ أَشْتَاتًا لِیُرَوْا أَعْمَالَهُمْ ﴿٦﴾ فَمَنْ یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَیْرًا یَرَهُ ﴿٧﴾ وَمَنْ یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا یَرَهُ ﴿٨﴾  

بچه ها مشهد زلزله اومد 😥

من واقعا میترسم دیگه شب نمیتونم بخوابم😭😭

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

گزارش#

صبحانه:تخم مرغ آب پز+یک کف دست نان=107

میان وعده:یک عدد پرتقال=65

نهار:یک عدد کوفته تبریزی=330

میان وعده =کدو حلوایی پخته+1ق شیره انگور=150

شام=بستنی شکلاتی و پرتقال=345

کالری مصرفی کل=997

@سمیه1396 🌹

تاریخ شروع: 99/10/20  وزن اولیه: 71.5. وزن فعلی:71.5. وزن هدف:59  قد:158. همراه با بامداد خمار عزیز سرگروه عزیزم سمیه1396  عضو گروه نارنجی تمام سلول های بدنم فعل خواستن را صرف میکنند🧡
مرسی عزیزم😘

فداتون

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

سلام اگه کسی آنلاین هست میشه بمن بگه میتونم بادام کوهی شور بخورم؟

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
سلام به روی ماهت مهربونم ،ببخشید تازه الان وقت کردم بیام توی سایت. عشقم ببخشید زیاد کرده بودم، باشه ...

عزیزدلی😘ایرادنداره گذشته که گذشته الان روباقدرت بروبااراده ایی که ازت دیدم دوباره دهه پنجایی میشی 😍💪💪قربونت گلم💙💙💙

گزارش امروز  صبحانه :سه کف دست نان لواش+نصف قوطی کبریت پنیر+یکمی حلوا شکری +یه لیوان چای با کش ...

عالی💪🏻👏

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
سلام ب روی ماهت مهربون و خوشگلم😘😘😍😍💖💖💖 چه بگم قشنگم 🤕🤕 همینجام...مشغول خونه داری🥴🥴🥴 خو ...

عزیزدلمییییییی آخیش دیدمت😍😍😍😍😘😘😘😘دلم تنگ شده بودبرات😘♥♥♥♥♥

خداقوت💪امیرم خوبه خاله جون چهارشنبه امتحانش تموم میشه ازالان ذوقه داره😉

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز