2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047411 بازدید | 118822 پست
سلام سلام . منم بخدا سرما خوردم هفته قبلم پریود بودم . نتونستم وزنمو بگم . البته چاقم شدم @سمیه13 ...

سلام گلم

مواظب سلامتیت باش

و مواد  غذایی مقوی و سالم بخور

مصرف ابت هم بالا باشه

ان شاالله که زودی خوب میشی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلاااام جیجرا خوبین بچه ها کجایییین وزن کردین خودتونو؟؟؟ @princesspeach     @لیلی_ومج ...

سلام خوشگلم...

خوبی؟

من یکه بهمن وزن میکنم..بخاطره اینکه ترازو ندارم خونه و باید برم بهداشت....اون موقع میگم چقدر کم کردم..انشالله که خوب کم کرده باشم....البته الان کاهشه سایز داشتم و لباسام برام گشاد شده

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
مبخوام بپرم بغلت اجازه میدی😆😆😍😍😘😘💃💃💃

بپررررررخوشگلم اجازه ماهم دست شماست😘🙆🙆🙆🙆😍راستی سبزشدنت مبارککککککک طلایی شدنت انشاءالله عزیزم🎇🎆🎊🎉🎉🎉💙💙💙💙

وزن هفته پیش:۶۳۷۰۰ وزن این هفته:۶۲۴۰۰ @سمیه1396   سرگروه جونم واقعا ممنونم ازت که کمکم میک ...

سلام من هفته پیش۶۵بودم

این هفته🎈🥴

کاهشت مبارک عزیزم💪🏻♥️

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

سلام خانما چطورین گفته بودم نوبتیم باشه نوبت منه که🎈بشم دیگه وزن نکردم

@sepiiiiiideh  

@آلاهیدا  

@dozhtarebabaei  

@negin_slh  

@mahdiye_bano  

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام خانما چطورین گفته بودم نوبتیم باشه نوبت منه که🎈بشم دیگه وزن نکردم @sepiiiiiideh   &nbs ...

@yalda818  

@somi_sisi  

@بهاربانووو2  

فداتشم عزیزم مرسی     ایشالا هفته بعد یه کاهش عالی ببینی گلم

خداکنه🙃

انقدکمرم دردمیکنه ورزش نمیتونم بکنم امروزفکرکنم😣

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
خودت چی فاطمه بگو دیگه دق مرگم کردی😑😳😁😁

چرا گروه سبز نرفتی ؟الآن باید سبز باشی😍