2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052453 بازدید | 118822 پست
یک کیلو و سیصد تو یک هفته کم کردم💃💃💃💃 بخودم جایزه یه پرس پلو ماهی دادم 😂😂عوضش شب یه چیز کم کا ...

نوش جونت😉

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام روزتون بخیر.🌺🌺🌺❤❤ کاهشاتون مبارک🌺🌺🥳🥳🥳 وزن شروع چالش پاییزی   ۷۸ وزن شروع چالش ز ...

افرین تو دوهفته یک کیلو و نهصد کم کردی خیلی عالیه👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

یک کیلو و سیصد تو یک هفته کم کردم💃💃💃💃 بخودم جایزه یه پرس پلو ماهی دادم 😂😂عوضش شب یه چیز کم کا ...

واقعااا؟چقد خوب توبهترینی# ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩💃💃💃💃💃

🍨🍩🍫🍿🎂🧁🍡بیا اینام بخور😂😂😂😂😂

دارم می‌ترکم نمیتونم وزن کنم😩😩

افرین تو دوهفته یک کیلو و نهصد کم کردی خیلی عالیه👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

ممنون عزیزم😍😍😍

تو عالی تر بودی🥳🥳🥳👏👏👏👏💪💪💪

الان چند کیلویی؟

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

@فندق_فسقلی

سلام سرگروه 

وزن شروع 92

وزن هفته پیش 83

امروز پریود 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
خدا به دور کنه🤐🤐🤐🤐الهه نظارت نکنه .اهداف تاپیک جابجا میشه😂😂😂

😂😂😂🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸