2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060034 بازدید | 118822 پست
@فندق_فسقلی     سلام فندق جونم مرسی ک هستی هفته پیش ک وزن کردم در کمال ناباوری دیدم یک ...

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم😍👏🏻👏🏻👏🏻

پس ایندفعه از کنارمون تکون نخور تا ب هدف برسی🤗🤗🤗

خواهش گلم کاری نکردم🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
آره، اصلا تو طب سنتی کلی مطلب درباره خوردن اسپند هست مهم ترینش گرم شدن معده، برای بلغمی ها ک مثل من ...

طعم بدی نداره؟ 

عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد 158وزن شروع 71/600  😡  70/200😎69/400😎71/400😡68/900😎هدف53              اگه دیروز منو می‌شناختی امروز دیگه منو نمیشناسی، من روزانه رشدمی کنم💪💪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی از ای ور ازم خون میرفت از اینور باید میرفتم هر هفته خون میدادم  تازه ی شوکم بهم داد بعد ج ...

😥😥😥😥😥

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
@آسنات99     وزن هفته قبل       این هفته        ...

سلام عزیرم اگرکامل رعایت میکنی وورزش داری رژیم شوک بگیرورزشاتم عوض کن اول قدرتی بعدهوازی برو💙💙🌼🌼 انشاءالله درست میشه،🙏

سلام عزیزم خوبی خودمو وزن کردم  وزن هفته قبل           وزن این هفته & ...

سلام گلم کاهشت مبارک😍😍😍😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5591261/تاپیک-وزن-مربوط-به-چالش-بامدادخمار

به حکمتش دل بسپار 🌿

سلام روزتون بخیر.🌺🌺🌺❤❤

کاهشاتون مبارک🌺🌺🥳🥳🥳

وزن شروع چالش پاییزی   ۷۸

وزن شروع چالش زمستان ۶۹.۹۰۰

هفته قبل 🎈

وزن جدید   ۶۸

وزن هدف ۶۵ انشاءالله.🌺🌺

@زیتونپرورده  

@بامدادخمار  

@sanaz718  

@sepiiiiiideh  

@آینازخانوووووووووم  

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
@آسنات99   سلام سرگروه مهربونم💚💚💚😍 @دیانا24   سلام دیانا جووون خبری ازت نیست هفت ...

سلام عزیزدلم😍

عالییییییییی بودی کاهشت مبارکککک وپایداررررر👏👏👏👏👏👏👏🎇🎆🎊🎊🎉💃💃💃💃💃💙💙💙💙

کارت حرف نداره# 💪

فاطمه جون چطوری وزنتو نگفتی هنوز؟: تو تاپیک وزن ندیدمت بیاااا بببینم چه کردی رقیبه رفیقممم😍😍💚💚😘 ...

عزیز دلم ۴روزه هرروز تو گزارشام میگم پریم تو میگی لیلی زن بود یامرد😂😂😂😂😂😂😂😂کل تاپیک میدونن 

قربونت برم من که انقد مشغله داری نصفه می‌خونی همه چیو😘😘😘😍

سلام روزتون بخیر.🌺🌺🌺❤❤ کاهشاتون مبارک🌺🌺🥳🥳🥳 وزن شروع چالش پاییزی   ۷۸ وزن شروع چالش ز ...

@خوشگلشششونم  

@shaparakشرقی  

@princesspeach زهرا خانم گل کجایی؟

@آلاهیدا  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز