2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1072048 بازدید | 118822 پست

سلام  من مریمم  

از الان میخام توی رژیم همراهتون باشم😍😄🌹

@سمیه1396  

تاریخ شروع: 99/10/20  وزن اولیه: 71.5. وزن فعلی:71.5. وزن هدف:59  قد:158. همراه با بامداد خمار عزیز سرگروه عزیزم سمیه1396  عضو گروه نارنجی تمام سلول های بدنم فعل خواستن را صرف میکنند🧡

سلام دوستان گل

گزارش#  

‍ چند روز نتونستم گزارش بدم ولی رعایت کردم 😊

امروز هم مجاز و مصرفی ۱۰۸۰

۸ لیوان آب 

ورزش هم هوازی و قدرتی

@کچر    @رزااااااااااااااا     @دختر_گندم  

خبری ازتون نیست رقبا 😅😉

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همه بچه هام رفتن تو دیگ😭😭😭😭😭اینطوری بقیه بچه ها هم به تثبیت حس بد پیدا میکنن.اونایی که رژیمن به ...

تخصیر خودته که سر بچه هاتو گرم نمیکنی

اگه فتوا میدادی همه تثبیتیا هر وخ گشنه شدن برن ته غار برا عبادت، دیگه هیشکی جرات نمیکرد بره تو دیگ

فوق فوقش هفته ای یه پنشمبه میرفتن تو دیگ و زودی در میومدن 😂😂😂😂😂😂😂

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
سلام ،کالری مجاز و مصرفی ۱۱۱۰ امروز بخاطر 🎈نتونستم تحرک داشته باشم ولی باز رژیمم رو خوب رعایت کردم ...

سلام عزیزم چند روز نتونستم گزارش بدم ولی رعایت کردم 😊

امروز هم مجاز و مصرفی ۱۰۸۰ 

۸ لیوان آب  ورزش هم هوازی و قدرتی

شما چه کردی 🤔

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
تنبلی تخمدان یعنی؟؟؟ خب پس چجوری چپم خوبه راستم تنبل؟؟؟ ویتامین دی م خیلی خیلی پایینه قبلانم اینط ...

نمیدونم چون pcosبه پلی کیست میگن که منم دارم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
دارو مصرف میکنی؟؟؟ چی برات نوشته؟؟؟

الآن دیگه نه من برای بارداری رفته بودم پزشک چون نتیجه نگرفتم رفتم پیش دکتر طب سنتی 

سلام دخملیا چطوریایین خوبین .منم بدککک نیستم 🙃 بریم سراغ گزارش بعدم ج.‌..ش بوس لالا😅 ناشتا🦋 ...

سلام گل گلیا

بنده طبق وعده ای که دادم امروز بسیار دخمل گلی بودم و ورزش نیز کرتاهه

امیدوارم فست فردام هم خوب پیش بره

@دیانا24  دیانا این هفته خیلی مجبور شدم غذای بیرونو بخورم به نظرت یشمبه وزن نکنم بهتر نی؟ میترسم بالا رفته باشم

@رزگلبرفی   نیستی عشخم

@74parisa  

@زی_زی_گولووو  

@mary2772  

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
سلام گل گلیا بنده طبق وعده ای که دادم امروز بسیار دخمل گلی بودم و ورزش نیز کرتاهه امیدوارم فست فرد ...

سلام آلاهیدا آفرین من یادم رفته بود دو مورد رو توی کالری شمار بزنم الآن یادم افتاد برای همین کالریم یکم بالا رفت دارم میرم پیاده روی کنم 

حالا باردار شدی؟؟؟ من فعلا قصد ندارم ولی دوست ندارم مشکلی داشته باشم🥴

نه منتظرم ببینم داروی گیاهی تاثیر میکنه تازه سه روزه خریدم