2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060641 بازدید | 118822 پست
سلام عالیه عزیزم یتیمچه بدون روغن درست میکنی فردا فست هستی

اره عزیزم احتمالا فستم اگر نشه پس فردا حتما.باروغن کم پختم

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨

[QUOTE=171360286]ن اتفاقا خوب بود مشخصه میزان مصرفتم کم بوده ک 1000 تا شده، من امروز هنو 800 و تموم ...

ن خدایی کمه چی کار کنم شیر و خرما مونده 🙄🙄😐😐

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهش 😉ولی تو اصلا گزارش نمیدی؟🤔🤨

چرا دیشب گزارش زدم

ن اینکه چند روزیه حالم بده 😩😩😩😩

فقط برا اینکه یکم بهتر بشم میام تایپک هاتون میخونم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

سلام 😊🌹 گزارش#   مجاز ۱۰۸۰ مصرفی ۱۰۷۵ ۷ لیوان آب ورزش هوازی و قدرتی @کچر   &n ...

سلام رقیب جونی ها 🌹

همتا جون گزارشتو خوندم عالیه💪🏻

گزارش# ۹۹/۱۰/۱۵:‍ 

کالری مجاز ۱۱۸۰

کالری دریافتی ۱۱۰۰

ورزش نکردم 🤕

آب ۸ لیوان

@دختر_گندم   @رزااااااااااااااا    

Null
@بامدادخمار       سلام عزیزان سر گروه ، گروه نارنجی ، سمیه جان هر کار میکنه ...

ای بابا طفلکی😞

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

اره لامصب چ چیزایی خورده😬😬😂😂

😂😂😂دیدی گفتم.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
چرا دیشب گزارش زدم ن اینکه چند روزیه حالم بده 😩😩😩😩 فقط برا اینکه یکم بهتر بشم میام تایپک هاتون ...

چرا زهرا خانم گل‌

چی شده؟

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

@آسنات99  

@zibaye_khofte2288  

@خوشگلشششونم  

@shaparakشرقی  

@گل_ایل  

سلام عزیزان.امروز فقط کالری صبحونمو تونستم حساب کنم

صبحونه نون پنیر

ناهار یکم نون و سینه مرغ

میان وعده قهوه تلخ    کمی لبو

شام هم میلی به خوردن نداشتم

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪                 ۲۰ دقیقه ورزش استقامتی از روی اپ

خووووش بحالت یه دستی هم به سر ما بکش 

ای بابا صدای دوقل از دور خوش است.اینطوری ام خوب نیست .توام حتما خوبی ماه منی تو😘

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
چرا زهرا خانم گل‌ چی شده؟

سلام مریم جون خوبی عزیزم

چند روزه فشارم میاد پایین

جدا از اون تهوع زیاد دارم

بدتر از اون ۱۲ روزه  پر پر نشدم

از همه بدتر بهانه گیر شدم و دلم میخواد قفسه سینم رو باز کنم انگار قلبم توی فشاره😫😫😫😫😫

سلام گلای توخونه.باربی های نمونه

گزارش امروزم 

ص:دوتا ساقه طلایی 

ناهار:ی لیوان آبگوشت با ی کف دست نان سنگک

شام:خوراک جگر و سنگدون مرغ با ی کف دست نون

میانوعده:ی گردو.۳تا پرتقال.ترکیب کنجد وشاهدونه و کشمش بوداده.

ورزش صبح نیم ساعت حلقه نیم ساعت قدرتی 

ورزش عصر ی ربع حلقه  

کالری مجاز ۱۲۸۰ کالری مصرفی۱۲۷۰

رقیب جونیا بیاین بخونین نمیتونم تگ کنم

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
سلام گلای توخونه.باربی های نمونه گزارش امروزم  ص:دوتا ساقه طلایی  ناهار:ی لیوان آبگوشت ...

😂😂😂😂😂 گلهای تو خونه رو خوب اومدی

سمیه جون نمیتونه بیاد؟قدم من شور بود یعنی؟  

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
😂😂😂😂😂 گلهای تو خونه رو خوب اومدی

راس میگم دیگه گلای بااراده که قوی بودنو ازتون یاد میگیرم  

سلام بچه ها من یه هفته ای ول کرده بودم امروز دوباره موفق شدم انجام بدم، یادمه یه هفته ی اول که رعایت کردم، دو کیلو کاهش داشتم و هفته ی بعد ولع افتاده بود به جونم ولی خب دوباره تونستم مهار کنم... برام دعا کنید

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز