2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1065609 بازدید | 118822 پست
مرسی که هستین امروز با اینکه زانو درد دارم و آرتروز زانو ولی ۲۰ دقیقه چربی سوزی با دو سرعت کم انجام ...

خواهش عزیزم🐥💛

خیلی عالیه آفرین👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿

@خوشگلشششونم  

عه جارو زدن ولی کالری سوزیش زیاده یا اونم نه😂😂😂😂😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سلام صدتاسلام هزاروسیصدتا سلاااااااااااام🤗🤗🤗 گزارش#   افطار.  چای دارچین.خرم ...

قبول باشه💚💚 عالی👏👏👏

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

@فندق_فسقلی       سلام عزیزم من خونه نبودم دیر شد🥰😍شرنده صبحانه مهمون اومد ...

سلام گلم🐥💛

ساعت خوابت رو تنظیم کن تا سر وقت بیدار شی و بتونی صبحانه بخوری..یکی از موفقیتها در رژیم به وقت خوابیدن و خوردن صبحانست،سوخت و ساز بدنت رو بالا میبره عزیزم

برنامت رو اصلاح کن اینجور فقط کربو وارد بدنت شده

ساندویچ تست،سالاد ماکارونی،برنج،بستنی اصلا خووب نیست

سعی کن همراه غذا سبزیجات استفاده کنی،،مصرف مغزیجات،میوه هاو سبزیجات و پروتیین رو فراموش نکن...

اینجا گزارش#  نمونه برنامه غذایی بجه ها هست بخون 

به حکمتش دل بسپار 🌿
بچه ها ترازوی آشپزخونه من دیجیتالی نیس و دقیق نشون نمیده وزن ها رو چطوری اندازه بگیرم دقیقتر بشه ...

منم ندارم عزیزم ولی می‌خوام بزنم بیشتر اندازه هارا با قاشق یا نونو با کف دست اندازه میگیرم 

@فندق_فسقلی     سلام عزیزم راستی اسمتون چیه من الان برای صبحانه همه چیو وزن کردم زدم تو ...

سلام گلم،،اسمم فاطمه هست

بله خیلی فرقشه،،وزن کردن دقیقتره سعی کن وزن کنی بعد مدتی میاد دستت ک هر چیزی مقدارش چقدره

به حکمتش دل بسپار 🌿
@خوشگلشششونم     عه جارو زدن ولی کالری سوزیش زیاده یا اونم نه😂😂😂😂😂😂

شب بود همسایه ها بیدارمیشدن با جارو دستی خونه۱۱۰متریو تمیز کردم😂😂😂😂😂صبحم تا صبحونه بدمو ناهار بپزم ساعت یک هم درس دخترم اگه کار خونم باشه میمیرم مجبورم شب انجام بدم🤪🤪🤪

فدات گلم🐥😘  عالیه همینطور ادامه بده 👏🏻👏🏻👏🏻 ب زودی با این پشتکار و اراده ب هدف میرسی گل ...

مرسی عشقمممم😊😊😊ب امید خدا😇

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
شب بود همسایه ها بیدارمیشدن با جارو دستی خونه۱۱۰متریو تمیز کردم😂😂😂😂😂صبحم تا صبحونه بدمو ناهار ب ...

من از جارو زدن متنفرم😬😬😬😬

بعضی وقتا دیگه شوهرم خودش جارو میزنه😬😂😂😂😂