2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1073061 بازدید | 118822 پست
آره از فضولی نمی‌رم من😂😂😂😂😂😂 نه خواهر من ناموس سرم میشه 😂😂😂خیییلی چیزای ساده میگن اینجا می ...

به دل نگیر که.من منظورم خوانندگانه خاموشه😂😂😂با بچه ها که مسله ای ندارم .عاشقتونم.بهت عسک میدم.صب کن جای خلوت گیر بیارم😎😎😎

باشه پس هیچی،تو گوگل بزن ورزش کناره باس ن برات بیاره. منم هنوز به ناهار فک نکردم.🤔🤔🤔🤔🤔

به خدا ناهار شام خستم کرده هیچیم بجز برنج نمیخوره از الان فکرنکنم یعنی فردا ناهارنداریم😂😂😂😂😂

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دلمه چی؟؟دلمه فلفل دلمه ای؟؟ ماکارونی کالریش بالاست کربو داره بخاطر خودم نمیپزم😩

لااقل برا اهل خونه بپز،اونا چه گناهی دارن🙂🙂

آره با بادمجون یا فلفل دلمه ای،برا خودتم میتونی رژیمی درس کنی،کم روغن با بلغور مثلا.

ماکارونی برا اونا بپز،قبلش برا خودتو جدا کن 

لیدی جونم چرااضاف تمام مواردکم نشدن وزن روخوندی همه رورعایت میکنی؟هفته دیگه جبرانش کن 😘 خگخ اجبارن ...

عشقم ورزش نمیکردم بخاطر کمرم

دو روزه شروع کردم

حتمننننننن جبران میشه   

مرسی مرسی  

عضو گروه آبی(چالش بامداد خمار عزیز) وزن قبل80، وزن الان 67، وزن هدف 60  بهترین تغییر بعد از بارداری کم کردن وزنهای اضافه س، خیلی ساده گروه بامداد خمار آرزوی منو برآورده کرد. خیلی از تک تک سرگروها و راهنماهای مهربون ممنونم