2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060709 بازدید | 118822 پست
پس من چ دلی دارم980کالری بایدمصرف کنم😥

980خیلی کمه که  

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
سلام هم گروهی.من تازه اومدم بهم انگوزه بدین.گزارش امروزو بکم؟

سلام عزیزم. خوش اومدی.

من از تاریخ یک آذر شروع کردم کالری شماری و ورزش رو .کاهش وزن و سایز خوبی داشتم تو این یک ماه و نیم. پنچ کیلو لاغر کردم. و سایزم هم کم شده. 

تو هم شروع کن دوستم. موفق میشی باربی آینده 😍😍🙆‍♀️

البته بگم که روزهای چیت هم داشتم 🥴🥴😜 به کسی نگیا

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم. خوش اومدی. من از تاریخ یک آذر شروع کردم کالری شماری و ورزش رو .کاهش وزن و سایز خوبی داش ...

ممنونم قربونت برم. چقد خوب خوش بحالت. من چاقی مرکزی دارم.باسن و پاها لاغر شکم وپهلو بزرگ.براهمین خیلی بد به نظر میرسه.انشالله با کمک شما بتونم به هدفم برسم. بین خودمون میمونه   

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
ممنونم قربونت برم. چقد خوب خوش بحالت. من چاقی مرکزی دارم.باسن و پاها لاغر شکم وپهلو بزرگ.براهمین خیل ...

چقد اضافه داری؟ هدفت چنده؟ اینارو انتخاب کن. عکس پروفتو دوست داشتی عوض کن و سرگروهت رو تگ کن و به امید خدا شروع کن. 

دو صفحه اول تاپیک رو هم بخون جتما. 

موفق میشی عزیزم. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
عزیزای دلم کسی هس توخونه باورزش باسنشوخوشفرم وبزرگ کنه؟لطفاکمکم کنید

بله،فقطخداجون بوده،عکسشم دیدیم یعنی نگم برات.چن صفحه قبل ها رو بخون برای بچه ها توضیح داده.

سلام دوستان گل 

گزارش#  

مجاز و مصرفی ۱۰۸۰

۶ لیوان آب

ورزش هوازی و قدرتی 😊🤗

@کچر @رزااااااااااااااا @دختر_گندم @آسنات99  

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
واقعا؟؟؟ من میمیرم زیر هزار 🥴🥴🥴 چیا میخوری با این کالری؟

ی مدته با شوهرم بحث زیاد داریم میترسم این استرسا تاثیر منفی بزاره روی کاهش وزنم.البته ی چیزی درگوشی بگم وزن شروعم76بود تواین ی هفته 1700گرمش کم شد یعنی امروز تو وزن کشی فهمیدم از شر این 1700 گرم چربی اضافه خلاص شدم  

@زیتونپرورده     @hamta788305     سلام دوستان،من کالری مجاز ...

راستی منم مجاز و مصرفیم ۱۰۸۰ بود 😊

ورزش هم هوازی و قدرتی 💪🏻

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
چقد اضافه داری؟ هدفت چنده؟ اینارو انتخاب کن. عکس پروفتو دوست داشتی عوض کن و سرگروهت رو تگ کن و به ام ...

مرسی بابت راهنماییت اضافه زیاد دارم ولی از 60کیلو کمتر بهم نمیاد چون استخونام سنگینن.امضا گذاشتم تایید نشده هنوز.عکسی بلد نیستم  

سرگروهت کیه؟ ازش راهنمایی بخواه

سمیه جون هستن. یعنی برم خصوصی شون؟ یا همینجا؟صفحه قبل تگشون کردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز