2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052347 بازدید | 118822 پست
عزیزممممم چه ضدحالی تجربشوداشتم😂😂😂 انشاءالله هفته دیگه باکاهش عالیت خوشحال میشی😍😍

ایشاااالا عزیزم..البته الان به همسرم گفتم بره باطری بخره ..حال فردا وزن میکنم ولی نمیگم تا هفنه ی اینده 🤭

سوگلی خدا منم💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم دوره ایه باورمیکنی هزاربار گفته بخارپز میخوریم از این شنبه ولی نشد.دیگه امروز استارت زدیم تا عی ...

ایشالله با اراده قویت باعث میشه همسرت هم توی رژیم همراهیت کنه

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

@مامانهریحانه  

عزیزم خیلیی خوب‌کم‌کردی افرین..

فقطط اینکه قرار نبود دیگه تو‌تاپیک وزن تک بشیم.. چون باعث میشه پست اضافی ‌ریپلای  میشه... تاپیک‌وزن به هم‌میخوره!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام  سمیه عزیز صبح بخیر من امروز تولدم بود یادم رفت ناشتا وزن کم کنم ..یسوال دیگه هم بپرسم صب ...

سلام گلم🌸

تولدت مبارک🥳🥳🥳🥳💃💃💃💃💃💃

دیگه ناشتایی ات باطل شده... کاریش نمیشه کرد😁 برو‌ هفته بعد وزن کن

و اینکه کاپوچونو شکر داره... خودت ‌قهوه درست کن داخلش‌کمی شیر بزن بخور، سالمتره... یا اینکه شیر‌خالی را گرم‌کن بخور..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@آسنات99     سلام آسنات جونم یه سوال دارم عزیزم وقتی وزن کاهش پیدا میکنه، کالری رو ...

عزیزمممم 😍ببین مثلاً الان 71کیلویی وکالری مجازت 1320همین کالری رومصرف میکنی تا5کیلوازوزنت کم بشه بعدازاول باوزن جدیدمحاسبه میکنی یعنی وقتی 67شدی کالری جدیدروحساب کن متوجه شدی عشقم😍

سلام خشكل خانم  وزن شروع٨٣.٢٠٠ وزن هفته قبل ٧٥.٦٠٠ الان ٧٥.٢٠٠ بايد پريود شم شايد واسه همين ...

سلام‌گلم🌸

نزدیک‌پری‌نبتید وزن کنی، چون بدن ورم‌میکنه و‌کاهشت را نشون نمیده!!!

حتما باید رژیم و ورزش به صورت مرتب ‌منظم رعایت بشه تا تاثیر کنه و اینکه واسه افزایش متابولیسم از دمنوش ها استفاده کن..

سلام گلم🌸 تولدت مبارک🥳🥳🥳🥳💃💃💃💃💃💃 دیگه ناشتایی ات باطل شده... کاریش نمیشه ...

سمیه جونی قهوه لاغر میکنه؟

صبا هستم وزن اولیه ۶۲.۳۰۰ وزن هدفم ۵۲ با گروه عزیزمون بامداد خمار شروع کردم تو گروه نارنجی   باسرگروه عزیزم @سمیه۱۳۹۶
چیکار کنم پهلوهام اب شه؟

ورزش کن 

اگه اضافه وزن داری کمش کن

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار