2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060709 بازدید | 118822 پست
منم دیشب میخواستم برات خلاصه کنم خودت نخواستی همش از یه پد شروع شد، به تف رسید و تف طعم دار و تف پ ...

پالپ دار.؟؟؟من عووووق۰😷😷😷😷😷🤢🤢🤢تازه یادم رفته بود.چرا با زندگی مردم بازی میکنین۰😭😭😭😭ادمو زده میکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😄😄😄دیگه سواله پیش میاد دیانا میگه جزغاله ای که😄😄از دستت دیانا @دیانا24     تقدیم ...

به به 💃💃💃💃

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
ممنونممم فدات شممم خودت عالی هستی که بقیه رو عالی میبینی  مادرم که میگه خوبی لاغر نکن  ه ...

ایده آل گرا شدی دخملکم

ولی این درست نیست که به خاطر کسی که ممکنه در آینده چشمش دنبال یه کمر باریک تر بیفته، خودتو عذاب بدی

اگه قراره طرفت وفادار نباشه ، دو کیلو کمتر بیشتر تو تاثیری تو وفاداریش نداره

الآن خودتو بکشی که چهره و اندامت عالی باشه، ولی بالاخره که زمان کار خودشو میکنه و تاثیرشو میذاره

اگه بخوای از ظاهرت بترسی و سخت بگیری گل من، هیچ دردی ازت دوا نمیشه

به کمترین ضربه ای شکننده میشی

ولی اگه مبخوای واقعا و تا آخر عمرت شاد زندگی کنی روی رفتار و خوش اخلاقی و کاردانیت تمرکز کن

هرچه کاردانی و خوش اخلاقیت بیشتر باشه، پخته تری و زندگیتو بهتر اداره میکنی و طرفت اگه مرد زندگی باشه هیچ وقت همسری شایسته رو به خاطر کمر باریک یه نفر دیگه ول نمیکنه

دیگه شکننده نخواهی بود

ایده آل گراییتو برای درونت خرج کن دخمل نازم

الآنم هدفتو بذار ۴۵ که هم راحت بهش برسی هم بعدش برای کمتر شدنت تصمیم بگیری

شاید خودتم احساس کنی کمتر بهت نمیاد

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
سلام عزیزم،خوبیی؟من این دو روز  نبودم مادرشوهرم اومد سر زده تمام برنامه هامو بهم ریخت.همش دلم ا ...

سلام گلم منم پنجشنبه نتونستم گزارش بدم ولی دیشب گزارش دادم 

این و دیشب گزارش دادم 👇🏻

گزارش# دیروز

مجاز ۱۰۸۰

مصرفی ۱۲۴۲ 😵😵

گزارش امروز 👇🏻

مجاز ۱۰۸۰  

مصرفی ۸۷۵

چون دیروز از مجاز رد کردم امشب ۲۰۰ تا کمتر چیزی خوردم 🤗

مطمئنم که که حتما سورپرایز میشیم 😍💪🏻

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
ای جانم ماشالا اصلا به هیکلت نمیخوره ببخشید عزیزم چجوری بعد از زایمانت شکم نیاوردی؟ طبیعی بودی؟ من ...

اگه یروزی باردار شدی به حرف خاله زنکاا گوش نده ،سعی کن اضافه وزنت معقول باشه تو بارداری اینم بگم نی نی من وزنش بالا بود فکر نکنی که هر چی چاقتر باشی و شکمت گنده تر جنین هم بزرگتر میشه😄😄

من اخرین روز بارداریم 62 کیلو بودم یعنی از الانم هم لاغرتر 

دست و پاهای معمولی و یه شکم گردالوی متوسط 

بچه ام هم 3600 گرم بود ....طبیعی هم دنیا آوردمش

قبل بارداری وزنتو بیار پایین تا وقتی باردار شدی ده ،دوازده تا بیاد روت که اون اضافه وزن هم کاملا طبیعیه😉😉

گزارش امروزم🌼🌼🌼🌼🌼 @شومیخک       @خوشگلشششونم       ...

آب زینک چیه؟

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
سلام امیدوارم جمعه ی خوبی رو گذرونده باشین🤗🤗 گزارشای جمعم همیشه عجیبن😐😬 کالری شماری تا صبونه د ...

سلام عزیزم ..

ماشاءالله بهت خداقوت😊💪

وزن شروع  ۷۵😬🙄وزن  هدف  ۷۰😍😋امید بخدا رسیدم بهش باب میلم نبود باز هدف میزارم😊🥰
سلام گلم منم پنجشنبه نتونستم گزارش بدم ولی دیشب گزارش دادم  این و دیشب گزارش دادم 👇🏻 گزارش ...

آفرین خیلی خوب این هفته رعایت کردی دقیق ،حتما فردا کلی ذوق میکنی🥰

منم یکم زیادتر شد کالریم ولی احساس سبکی میکنم و به نظرم کم کردم،تا فردا ببینیم😍

زندگی سالم و کاهش وزن(بامداد خمار)>گروه سبز  شروع :اول دی/قد۱۶۵،وزن اولیه۶۱،وزن فعلی ۵۹.۱،وزن هدف ۵۶.💖💪💪💪به زودی موفق میشم😉🥰
عزیزممممم😂😂😂😂😂😂فداتم که خوشگل خانم😍😍😘

خدا نکنه گلم

بیا هیفنوتیسمت کنم .... این مدالو نیگااااا کن 🏅🏅🏅🏅 حالا پلکات سنگین شدن

حالا به خواب فرو میری و هرچی میگم گوش میکنی ....... امشب برو ته غااااااااار

۱

۲

۳

بیداری؟

خوفی؟؟؟

امشب باید کجا بری؟؟؟؟

پالپ دار.؟؟؟من عووووق۰😷😷😷😷😷🤢🤢🤢تازه یادم رفته بود.چرا با زندگی مردم بازی میکنین۰😭😭😭😭ادمو ...

😂😂😂😂

تف طعم دار طرح من بود😂😂😂😂

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
سلام خانوم خوشگلااااا😍 سلام خوش تیپاااا.. @دیانا24       @آلاهیدا  & ...

پوفکتو عشخه 😂😂😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز