2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1072048 بازدید | 118822 پست

نه شوهرم نفهمید.میگه چته میخندی.

پسرم میگه داره تو نی نی سایت چت میکنه.😐😐😐😂😂😂😂

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟😧😧😧😧😧

برای دیشب خوب بود😂😂😂😂😂

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
انقدر چندشم میشه بخدا🤮 کاش شوهرم میفهمید😂😂 طفلک حالت عادی اصلا دهنش بو نمیده ها نفسش انقدر خوش ...

خداااااااااااااااااااااااای من😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وسطش سبزی قورمه و لوبیا پیدا نمبشه😂😂😂😂😂😂

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

چه پسر فضولي😂😂😂😂😂

😐😐😐😐😐😐

مگه داریم مگه میشه😂😂😂

آخه میدونن من همش تو نی نی سایتم😂😂🤦‍♀️

وای فکر کردم سپیدس😂😂😂😂

خداااااااااااااااااااااااای من😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وسطش سبزی قورمه و لوبیا پیدا نمبشه😂😂😂😂😂 ...

چرا اگه خورده باشه☹️

بعد من وقتی میخواد بهم‌نزدیک شه

دوساعت خودمو میشورم مسواک بزن

کرم و بادی اسپلش و شونه و...

اون بوگندووووو و تف تفووووو😬

@دیانا24     وازلین عفونت نمیاره؟؟؟ فکر نکنم اینا برا اون تو باشه فقط ژل لوبریکانت ...

هن؟ اینا راجب چیه🤔

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
گلم باید کامل اندازه کالریت مصرف کنی  فردا فست باش ولی اگه اولین بارته با ۷۰۰ ببند ورزش هم حتم ...

چشم حتما مرسی💜

میشه واسه رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم؟💙آخه دعای شما مهربونا همیشه میگیره💎😃🙂اگه به قرآن اعتقاد ندارین بزنین روی این متن
افتضاح بودم افتضاح🥴🥴🥶🥶 اخه سیب زمینی سرخ کرده چی میگه🤧🤧 فردافست😟😟

عیب نداره منم خیلی بد بودم امروز شام یه ماکارونی حسلبی با ته دیگ خوردم فردا باید حسابی جبران کنیم

شما هم هفته اول شروع کردی؟؟ 

سلام 🖐🏻

گزارش# دیروز

مجاز ۱۰۸۰

مصرفی ۱۲۴۲ 😵😵

گزارش امروز 👇🏻

مجاز ۱۰۸۰  

مصرفی ۸۷۵

چون دیروز از مجاز رد کردم امشب ۲۰۰ تا کمتر چیزی خوردم 🤗

@کچر  عزیزم شما گزارش ندادی؟ شاید هم من ندیدم 🤷‍♀️

@دختر_گندم  گزارش شما رو هم ندیدم 😊

@رزااااااااااااااا شما هم که امشب عالی بودی 💙

@آسنات99   گلم دیشب نت نداشتم گزارش بدم 🌹

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻