2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060883 بازدید | 118822 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@فندق_فسقلی .     سرگروه عزیزم ❤️ 

@mami_sadra .     دوست خوبم

@متولدمرداد۶۸ .        دوست خوبم

سلام 

گزارش#

ناشتا  سیاه دونه و عسل 

ص :تخم مرغ 2 کف نون لواش

ن:برنج سفید8ق خورشت سبزی 4ق ماست2 ق

ش :3 ق آش. 2 ق برنج 2 ق خورشت 2 کف نان 

م و : نارنگی. پرتقال. 1 انار خیلی کوچولو. خرما 

مصرفی 1570

مجاز 1520

یکم از مجازم بیشتر شد پری بودم ضعف کرده بودم

آب 8 لیوان 

ورزش_

عجیییییجم یه ماچ محکم از پشت دستش بکن از طرف من😍😍😍😍😍😍😍😍😍 این بچه ها ماشالا خیلی شیرینن تو ...

میبینی چ لذتی داره وقتی بچه این کارهارو میکنه

دختر منم مدام سر نماز میگه خدایا به بابا خونه بده

به مامان خونه بده خلاصه برای همه دعا میکنه و خونه میخواد

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

نه مال من زخم بود از وقتی فرییز کردم خیییلی بهترم یه چیزیم اینکه خارش من ازاین بود که لباس ریزم و ب ...

یک کار دیگم اینه ک از پدهای بهداشتی روزانه استفاده کنی

منکه خیلی راضی ام

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

میبینی چ لذتی داره وقتی بچه این کارهارو میکنه دختر منم مدام سر نماز میگه خدایا به بابا خونه بده به ...

ای جوووووون دلم 🤩🤩🤩🤩

اره والا خیلی لذت بخشه..ایشالا عاقبتشون بخیر باشه😍😍

سوگلی خدا منم💜
فدات عزیزم چشم حتما حتما😍 اسمش دلساست زهراجونم

چ اسم قشنگی 💞💞💞

چ دلنشین❤❤❤

قربونت برم همچنین دخترگل تورو 😍😍

فدای تو مهربون❤❤❤

ای جوووووون دلم 🤩🤩🤩🤩 اره والا خیلی لذت بخشه..ایشالا عاقبتشون بخیر باشه😍😍

ایشالله

2790
2778
2791
2779
2792