2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060709 بازدید | 118822 پست
😂😂😂

به به چه عجب.

دوباره حرف مثبت ۱۸ شد.شاخکات جنبید پیدا شد😂😂

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

@mami_sadra  

@نیکاااا97  

دوستای گلممم بیایین گزارش امرووزمم

اولش بگم خواستم خگخ کنم خواهرشوهر امد خونم

دیگه منم کالری مجازو بستم

صبحانه:تخم مرغ اب پز نان تافتون خیار

ناهار ۱۲ قاشق پلو ۵ قاشق قیمه یکلیوان سبزی خوردن

شام ۱۷ قاشق شیربرنج

میانوعده دوق غ کشمش سبز دوگردو ۱۰ بادام زمینی ۱هویج ا سیب متوسط یک کیوی ۳ خرما

کالری مصرفی ۱۳۸۱

مجاز ۱۳۸۰

ی ربع پیاده روی معمولی ۶۲ کالری سوزونده

مهمون داشتم نشد ورزش  

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای تصور کردم ممنونم ازت..

😄😄😄😄😄😍😍😍😍😍

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام 15 کیلو تو چند ماه کم کردی

سلام عزیزم از اول مهر تا الان

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

نه گلم ایرادی نداره همین که بهم انگیزه بدیم خودش کلیه 💪❤

گزارش#  

صبحانه:فرني بدون شكر+مربا گل يكم واسه روي فري(ما فرنيو با مربا گل ميخوريم )+چاي

ناهار:سفيده تخم مرغ+نون تست هفت غله

عصرونه:نصف شيريني ميكادو+يدونه خرما+دو ليوان چاي

شام:زرشك پلو+سينه و ران مرغ+ترشي+يه تيكه ته ديگ

بعد شام:خيار+پرتقال+چاي

خيره سرم فست بودم كه برنجو انتحاري ديشب جبران شه اما شام رفتيم خونه مامانم 

مصرفي:٧٨٠

مجاز:١٣٠٠

فرمولم بدون فسته واسه همين فستمو با ٧٠٠ يا ٨٠٠ ميگيرم

ورزش فقط يه ربع حلقه زدم

@آسنات99  

@shaparakشرقی  

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

اخه نیش میزنن دلم میشکنه چرا من نباید از این موفقیت خوبم از ته دل شاد باشم لعنت به شانسم 

برا منم پیش اومده این موقعیت.البته بیشتر مامانم اینا و فامیلای خودم میگفتن.حتی میخاستم بخاطر صورتم تا ۶۵ اضافه کنم.اما دیانا دلداریم داد.خدار شکر اضاف نکردم.تازه رفتی تثبیت صورت آبکشیده میشه😂پای چشما گود😶

به مرور تو تثبیت بهتر میشه،و همه به چهره جدید عادت میکنن‌‌.حتی الان ازم تعریف میکنن😍😍میگن تو رو میبینیم انگیزه میگیریم😎😎😎

ماسک بزن .به خودت برس از لحاظ پوستی

عزیزم  کنترل گری تو بیشتر موارد ریشه در مشکلات روانی و تنشهای خود فرد داره نه محرک بیرونی برای ...

ممنون شنبه وقت میگیرم میرم آره معلومه مشکل داره وقتی چیزی از من یا دور واطرافش پیدانمیکنه میشینه به خودشو همه فش میده میگه میخوام بمیرم چه زندگیه درصورتیکه هیچ چی کم نداره یه جوری شده نمیخوام ببینمش 

با گوشت و پوستم درک میکنم چی سرت اومده😔😔😔خدا بهت صبر داده.تو میگی من اینجا حرصم درمیاد از دست بچه ...

مادرش فقط داد ميزنه سرش اونم ديوونه تر ميشه بيشتر لج ميكنه

جاريم خيلي خوبه اين بچه عصاب نذاشته واسش😂😂😂😂😂

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

شوهرم منم تا پنج سال اول زندگیمون خون به جیگرررم میکرد تفاوت فرهنگیمون زیاد بود بیشتر اختلافاتمون هم ...

من نمیذاره مشاوره برم

بازم یکی‌دوبار پنهونی رفتم ولی فقط پول میگرفت و حرفای خودمو به خودم برگردوند

رو رفتارم اصلا کنترل ندارم واقعا، خیلی عصبی شدم

اگه بتونم رفتار خودمو‌ اصلاح کنم و اینکه بی تفاوت باشم بهش

انقدر اذیت نمیشم

نمیخوام دلسردت کنم ولی وقتی آدم خوشبخت نیست بچه روچرابدبخت کنه آدمی که هنوز استقلال نداره بچه میخواد ...

منم نمیخوام بخدا

گاهی اوقات آرزو میکنم مشکل داشته باشم بچه دار نشم

خدایا ناشکری نمیکنم بخدا همین خالاشم از زندگیم خیلی راضی ام

همیشه بدتر از خودمو میبینم. ولی نمیخوام یه بچه مثل خودم بیاد توی این دنیا. با پدر ومادری که اعصاب نداره. پر از حسرت و کمبود. اون بچه میخواد از من چی یاد بگیره؟

من همین الانش دیگه ۲۷ سالمه

پدر و مادرم بعد از ۲۸ سال زندگی هنوزم از سر چیزای کوچیک دعوای بزرگ تو خونه میندازن. ما حاصل این زندگی هستیم. بچه ی من چی میشه؟ میدونی از چی زورم میاد؟ از اینکه مامانش اخلاق پسرشو میدونست و اومد جلو. به جهنم گفته شاید زن بگیره درست شه

الان چرا میگن بچه بیار بهتر میشه؟؟؟ الان چرا ول کن نیستن؟؟؟

خودشون نمیتونستن جلو رفیق بازیشو بگیرن منو حساس میکردن نذار با فلانی بگرده کلی دعوا مینداختن تو زندگیمون

خودشون میدونستن دروغ میگه و سر پوش میذاشتن رو دروغاش

خودشون میدونستن بد دهنه گفتن عیب نداره هرچی میگه به ما میگه

خودشون میدونن اعصاب نداره، مشکلاتشونو به این میگن و باز میفته به جون من. تهشم میرن دعا مینویسن میارن میگن بده خوردش تا خوب شه😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز