2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1023105 بازدید | 118822 پست
اره وزن خیلی تاثیر داره من با دخترم هر جا میرم میگن خواهرید 😅  یبارم با جاریم رفتیم استخر یکی ...

بنده خدا جاریت

اشتب از خودش بود که با تو رفت استخر

باید با تو میرفت اسکیت رو یخ که تو پالتو و شال گردن غیب میشدی

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عشقم خوبي روزاي فست چيا بخورم سير بمونم ميشه هر وقت وقت داشتي چند تا برنامه فست بزاري ديشب ان ...

سلام عزیزم 

من روز فست صبحانه مو دیر میخورم کلا تا چیزی نخورم خیلی گرسنه نمیشم پس طاقت میارم البته اول صبح اب و سرکه سیب میخورم‌چون. باید قرص بخورم همین اب و سرکه سیب متابولیسمو بالا میبره 

من معمولا سالاد درست میکنم توش هم گل کلم یا بروکلی و هویج میریزم چون سیر نگهم میداره و توی سالاد یا سینه مرغ ابپز یا سیب زمینی ابپز میریزم  https://uupload.ir/files/ptai_ca1c0df8-714c-4fa5-9b12-b3b518d3d7e7.jpeg

کلا پروتیین بیشتر بخور روز فست 

من گاهی ماکارونی دم نکشیده هم میخورم مثلا بجای گوشت توش سینه مرغ یا سبزیجات میریزم کالریش کم بشه https://uupload.ir/files/41i2_513e0330-fb3e-4d33-887d-ab42c40ca383.jpeg

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام خواهریا خوب هستید...میگم من دیروز و امروز شنای دیواری رفتم سرشونه هام با پشتم درد میکنه به نظرتون اشتباه رفتم یا واسه همه اولش همینطوریه

وزن شروع:115وزن فعلی:9۳.۸00 وزن هفته پیش :۹۴.۴۰۰😭😭 وزن هدف73قد:173 عضوگروه بنفش💜💜بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران میگویند تو نمیتوانی💜💜   خواهش میکنم درخواست دوستی ندید.ممنون
بیشتر ببینید
آخخ دلم😂😂چقددد با حرفای تو میخندم دختررر😅کلا مرسی که هستی💕

😁😁😁😁😁 میدونستم همه به رجیمم حصودی میکنن 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خوشحالم خنده به لبت اومد گلم 😊😊😊😊😊😊😊😊😘😘😘😘😘😘😘😘😘

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
بیشتر ببینید
هیچی عزیزم دلم گرفته بود☹️

خوندم چی شد 😔😔😔😔😔😔

حالا حالت بهتره؟؟؟

بیشتر ببینید
😘😘♥️اتفاقا یه رگم شیرازیه  😂😂😂

از چشای خوشملت ملومه 

هیشکی این هنرو نداره که در یه جومله سه کلمه ای سه تا غولط املاعی داشته باشه

بهم افتخار نمیکنی؟؟؟ 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بیشتر ببینید
یعنی توماه ۳۲کیلو کم کردید  چطوری اخه؟ خوشبحالتون. میگم مولتی ویتامین واجبه؟هرروز باید خورد؟ ...

من از ۸۲ تا ۷۵ رو هی شل کن سفت کن رژیم گرفتم ولی روی هم یک ماه و نیم شد ولی از ۷۵ تا ۴۹ رو یسره کم کردم من ورزشم زیاد بود و دوبار هم وسط رژیم ، رژیم سریع گرفتم ( اینو نشنیده بگیرید😅 ) البته اخرای وزنم 

بله مولتی رو حتما بخورید 

یبوست# رو بخون مواردشو رعایت کن 

اره تو وزن کاذب تاثیر داره 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
گزارش#   سلام عزیزای دلم روز خگختون بخیر😁😁😁 صبحانه خرما و چای(سردردمیشم چای نخورم) تا ...

عالی بود گزارشت👏👏👏

الان کمر درد شدی شاید از پات زده کمرت؟

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

بیشتر ببینید
ممنون رییس خوشگلم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

😘😘 چطوری عشقم 

ممنون خیلی عالی انگیزه میدی 😍😍🥰

سلام عزیزم  من روز فست صبحانه مو دیر میخورم کلا تا چیزی نخورم خیلی گرسنه نمیشم پس طاقت میارم ا ...

الهه،سلام، عکس گذاشتی من ندیدم 🤗منم‌موخام😋

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
سلام همگروهی من که تا هوا سرده خگخ نمیگیرم  کالری شماری نمیخواد اما زیاده روی نکن الهه تو صف ...

ممنون از راهنماییت عزیزمممم❤😘

@آسنات99

سلام سرگروه نازم گزارش دیروز کالری مصرفی1300 وکالری مجاز1200 

ببخشید زیاده رویش جبران میشه  

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد
سلام عزیزم،خگخ اختیاریه،مختص پنجشنبه هاست،به همون میزان کالری مجازت میوه و سبزیجات و مغز ها میتونی ب ...

ممنونم😘❤🙏🏻

بنده خدا جاریت اشتب از خودش بود که با تو رفت استخر باید با تو میرفت اسکیت رو یخ که تو پالتو و شال ...

😂😂😂 بنده خدا فرداش رفت ارایشگاه کلی تغییرات داد 

ولی انگوزه شد براش  

راستش من خیلی دلم میسوخت برادر شوهرم خیلی بی ملاحظه س یبار توجمع چاقیشو به روش اورد من خیلی بدم اومد بعدش که رژیم میگرفت من خیلیییی تشویقش میکردم هر بار میدیدمش میگفتم چقدرررر عالی شدی چقدر لاغر شدی الان خیلی خوب کم کرده عالی شده 👍🏼😍