2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060709 بازدید | 118822 پست
خوشبحالت خدایی بچه داری؟

نه عزیزم فعلا قصد بارداری ندارم

اینارو کنترل کردما

از اینان که یهو پامیشن میان دم خونه

چند بار تو حموم و تو خواب خفت شدم

چند بارم با لباس لختی رفتم دم در, اون بنده خدا خجالت کشید بجا من😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جبران کدومه دیشب تو خواب ناز بودم😂😂😂😂امروز تفلده خونه مامانمو احتمالا بمونم اینجا😂😂😂

🤣🤣🤣🤣 همون جا بمون

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
خیلی عالیه موفق باشی عزیزم😍 من فعلا چند روزه حلقه میرم تصمیم گرفتم کم کم ورزشمو اضافه کنم

قربونت.اره حتما اضافه کن یه حالی میده😉😊

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
این طرز فکر نیست دیگه سلیقه س😬 ما اروپایی پسندیم، شما ایرانی پسند😬

هر چی اسمشو بزاری من از زنایی که تو اروپا نشون میده لاغر مردنی و هیچی ندار فقط یه نوک می می دارن خوشم نمیاد😤

اروپایی یا ایرانی حداقل معلوم باشه زنه

نه عزیزم فعلا قصد بارداری ندارم اینارو کنترل کردما از اینان که یهو پامیشن میان دم خونه چند بار تو ...

اها .. منم قصد دارم اما نمیشه شوهرم مشکل داره😅

خوبه خونت جداستااا  اگه باهاشون یه ساختمون بودی کارت ساخته بود😁

هر چی اسمشو بزاری من از زنایی که تو اروپا نشون میده لاغر مردنی و هیچی ندار فقط یه نوک می می دارن خوش ...

هیچکی از اونا خوششون نمیاد عزیزم😂

منم از قد و پاهای کشیده و استیل خوب و استخون ترقوه و پشت و سینه های کوچیک ولی خوش فرم و باس ن گرد و سربالاشون خوشم اومده😂😂😂

من آرزومه در اون حد لاغر شم هیچکسم ازم خوشش نیاد😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز