2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060709 بازدید | 118822 پست
میگم اینکه ثبت نام میخواد با شمارم وارد میشم پیش شماره ایران رو نداره  همه کشورا رو داره جز ا ...

گودزیلا ثبت نام کرد بیاد می پرسم می گم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی چی چجوری سایز می گیری؟دورباسن شکم کمر ران و...که راحته عمده مشکل توی اندازه گیری بازو با ساعد ه ...

خب دخملیای خیشگل بریم سراغ گزارش امشب😊😁

گزارش#  

ص: پنیر ۲ قوطی کبریت+ ۴ کف دست نان تافتون+ ۴ مغز گردو=۴۱۶

م و: ۲ شکر پنیر+ ۳ مغز بادام + ۲ شکلات تلخ=۱۲۰

ن : ۲ لیوان اش دوغ=۴۳۴

م و: ۱ پرتقال+ ۱ شکر پنیر + ۲ شکلات تلخ=۱۵۲

ش : پنیر ۳ قوطی کبریت +۴ کف دست نان تافتون + نصف لیوان نخودچی=۶۵۹

۹ لیوان آب 

کالری مجاز ۱۶۴۰   کالری مصرفی۱۷۸۱😑😑😑😑🤦‍♀️

ورزش : ۳۰ مین حلقه + ۲۰۰ تا طناب ( نمیدونم کالری سوزونده شده ۲۰۰ تا طناب چنده واسه همین حسابش نکردم) =۲۵۵

دخترا شما میدونین کالری شکلات تلخ باراکا چقده

@آلاهیدا       @مندا        @رزگلبرفی        @دیانا24    

@بهاربانووو2    

شماها چیکار کردین

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
فداتم یکم ناامیدم😥اون هفته کلی ورزش کردم روزی 700تا800تاکالری میسوزندم اما وزنم نیم کیلواضافه شد😭ک ...

من از مربی ورشها میشنیدم .. میگم اگ اول سایز کم کنی یعنی چربی سوزی بهتری داری تا اینکه اول وزن کم کنی..

سلام عزیزم صبحانه ک گفتم فلافل🤧 ناهار سبزی پلو و گوشت و ترشی میانوعده شیر.بادام.سیب.بیسکوییت جو ...

تو چرا منو تگ نمیکنی که برات سوت بکشم؟

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
راستی عزیزم منم تقریبا یه ۴۵ مین یعنی سه تا یه رب حلقه سبک زدم زیاد بهم فشار نیاورد بیشتر رفتم. حلقه ...

آفرین عالیه.همین طور ادامه بده.👍🏻

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
ممنون عزیز دلم. مرسی که هستی و ما رو راهنمایی میکنی. یه دنیا دوست دارم😘😊🥰

عزیزمی🧡😍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
یعنی میشه مام بشیم ۶۵  ۷۰ 😂  خدا کمکمون کنهههه😉😝

خدا کنه بشه

من که عزممو جزم کردم برم جلو

حتی اگه یه نفری تو تاپیک بمونم ول نمیکنم 😁😁😁😁😁

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
ايوولا كاهشاي  خوبي داشتي🌷🌷💋با سن رو موچك تر نكن دختر

دارم جمع می کنم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

امروز گزارشم افتضااااااااحه بشدت بشددددت زياد نون و برنج خوردم كلا نون و برنج خوردم هفته ديگه كلا بتونم برنج نميخورم جبران شه ورزشم وقت نشد ببخشيد

گزارش#  

صبحانه:خانه+٣٠ گرم نون تست هفت غله+چاي

ناهار:كوبيده+١٦٤ گرم كته+٥٦ گرم لواش+سبزي خوردن و پياز+نارنج

عصرونه:خيار+٩ گرم لينا توپي+چاي

شام:١١٠ گرم كته+كوبيده

مصرفي:١٢٥٠

مجاز:١٣٠٠

@آسنات99  

@shaparakشرقی  

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

آفرین عالیه.همین طور ادامه بده.👍🏻

باوشه

صبح ها پا میشم از خواب شکم صاااااف دلم مبخواد خودمو بکشم ببینم چند کیلو شدم😂 بعد به خودم میگم اگه خودتو بکشی دیگه انگیزه نداریا بذار تا هفته ی بعد😬 یعنی یکشنبه چند تا شدم من؟؟؟😬

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز