2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1068714 بازدید | 118822 پست
افرین چیز جیزه جیییییز البته بی ادب منحرف رو ب ساناز گفتم هااااااا نه تو🤪🌷🌷🌷

واقعا آدمی به عقده ای و خودپسندی شما ندیدم 

تاپیکتون هم  ارزونی خودتون 

۳  ۴ روزه هی سوال میپرسم ازت با اینکه هستی و جواب همه رو میدی ولی برا منو هیچ لایکم نمیکنی تا بفهمم خوندی یانه 

برابعضی ها واقعا متاسفم که فک میکنن از همه سرن هه  😒

آقا رقابتی با من پیش نرو رفاقتی بیا😬 من نمیتونم رقابت کنم اصلا😬 در یه صورت رقابتم میاد که خواهر ...

دمت گرم بامعرفت😅😍😘

رفاقت ک بودیم😁😁 بیا هم رفاقتی هم رقابتی بریم😂😁

منم با جاریام رقابتی میرم🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی گلم 🌹 🌹 🌹  باشه میخورم کالری ام 200 تا کم کنم میشه 1420 تا من نگران موهام هستم البته ...

اره قبل ورزش روغن زیتون بزن  شکمت بعد ورزش کن . نه شل نمیشه اگه ورزش کنی.

موهاتم نمیریزه زینک و اهن و مولتی بخوری. برنج هم باید حتما دوبار در هفته بخوری 

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
چرا؟؟؟ خوردمش دیگه اتفاقا دلمو خوب داشت

اخه باید رژیم نباشه ادم یه دیگ بخوره تا شیر برنج مزه بده 😂😂😂

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
دمت گرم بامعرفت😅😍😘 رفاقت ک بودیم😁😁 بیا هم رفاقتی هم رقابتی بریم😂😁 منم با جاریام رقابتی میرم ...

من جاری ندارم

یه خواهر شوهر دارم با اینکه میدونه بدم میاد ولی انقدر بهم میگه چاق شدی، لاغر شدی. بعد من اصلا به خودم اجازه نمیدم در موردش  نظر بدم مگه ازم بپرسه

دیگه خوشم ازش نمیاد. میخوام لاغر شم برای همیشه

واقعا آدمی به عقده ای و خودپسندی شما ندیدم  تاپیکتون هم  ارزونی خودتون  ۳  ۴ ر ...

خانم عزیز. سرگروهامون یه گوشه ننشستن فقط پیامای ما رو بخونن که . پول هم نمیگیرن که طلبکار باشیم . شما بیا مثل بقیه دو صفحه اول رو بخون و شروع کن .فک کن دویست تا پیام یه جا برات بیاد میتونی همشو جواب بدی ... یکم همو درک کنیم ...الانم هرچی سوال داری بپرس همه بچه ها کمکت میکنن اگر دوست داشتی. دیانا جون بر خلاف تصور شما خیلیم مهربونه فقط وقت زیاد نداره

سایز من:خیلی ناراحت و ناراضی ام.     دور باس ن :۱۱۰ دورسین ه:۱۰۳ دورشکم:۹۹ دورکمر:۸۵ ...

عجله نکن اهسته اهسته کم میشه

حرکت ساق پا برو مثل شنا دیواره میایی رو پنجت دوباره برمیگردی

من جاری ندارم یه خواهر شوهر دارم با اینکه میدونه بدم میاد ولی انقدر بهم میگه چاق شدی، لاغر شدی. بعد ...

پس بگو دیگه الان جاری داشتی انگیزت صدبرابر بود😂😂

چقد پسته خواهرشوهرت😒

ایشالا ک میشی

واقعا آدمی به عقده ای و خودپسندی شما ندیدم  تاپیکتون هم  ارزونی خودتون  ۳  ۴ ر ...

عزیزم چرا ناراحت میشی

گلم کاش یک سرگروه رو تگ میکردی تا متوجه بشن

حالام من در خدمتم تاجایی ک بتونم راهنمایینگت کنم

جانم بفرما خانوم خوشگل ک باهم هم اسمیم 😘😘😘

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

گزارش#  

سلام علیکم و رحمته الله و برکاته📿😊

چطورید خوشگلا؟؟🍊🍊🍊

افطار چای.خرما.پنیر.گوجه.خیار.لواش.ارده و شیره .نیمرو یه لقمه

شام عدسی و سالاد و دوغ

میان وعده بادام هوایی و زمینی.کیوی.پرتقال.لیموشیرین

چالش قاشق چایخوری✔

مولتی ویتامین✔

آب ۸لیوان✔

ورزشم نمیکنم پام درد گرفته باز خب🙃

@آینازخانوووووووووم  

@violoonist