2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052441 بازدید | 118822 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://uupload.ir/files/v3ho_۲۰۲۰۱۲۳۰_۱۱۴۱۴۷.jpg سلام دوستان روزتون بخیر.🌺🌺🌺 سایز#   ...

عزیزم کاهشات عالی بوده...

منم در طی سه ماه

ران پا ۷۰                 ۶۴

ساق پا ۴۸                  ۴۲

دور بازو ۳۵                  ۳۱

دور کمر ۹۰                    ۸۵

دور مچ ۱۷                   ۱۷

دور با س ن ۱۱۵                ۱۱۰

دور سینه۱۰۰                 ۹۷

@zibaye_khofte2288  

عزیزم سایزای من😉 

من استخون بندیم درشته ....دوستیا انشالله به وزن دلخوام رسیدم عکس میذارم 😁

سایز#  

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
عالیه😍گلم سایزاتویه گوشه یادداشت کن تاماه بعدمقایسه کنی ببینم چه میکنی💪💪

چشم ، خودم از لباسام متوجه میشم که جمع و جور شدم چون شلوارهام شل شدن به تنم ،سوتینهام یکم ازادتر شده برام

بچه ها باید سایز بدیم؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
عزیزم خیلی خوب بودی👏👏👏😍💪

آسنات جان باید سایز بدیمد؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

سلام علیکم من روز سوم رژیم شوک

مطمینم اینسزی جواب میگیرم و ده کیلو کم مبکنم تا پایان دوره

عضوگروه آبی تاپیک بامدادخمار قد۱۶۵.وزن شروع۷۴.۴۰۰😑😑😑           الان ۷۲.🤗 وزن هدف اولیه ۶۵🥰🥰🥰🥰
سلام جیگرا اندازم🤩👇 ماه قبل.                     ...

سلام عزیزم کاهش سایزت عالیههه باریکلاا👏👏👏😍💪

گلم ورزشای هوازی پایین تنه روبیشترلاغرمیکنه(مثله پیاده روی،دو،رقص) میخوای پایین تنت لاغرنشه هوازی  ۱۰دقیقه برای گرم شدن بدن انجام بده بیشترورزشای قدرتی مخصوصه شکم وپهلوبروحرکات شکم وپهلوبه پایین تنه تآثیرزیادی نداره حرکت چرخش چوب که برای پهلوهست رونشسته انجام بده روپایین تنه ات تآثیرنزاره🌼🌼