2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060035 بازدید | 118822 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ناهاربرنجو جوجه کباب تولد شوهرمو هست.شب که گشنه نموندغذا ازناهاربودبرنج میخواست

مبارک باشه ایشالله.

نوش جونتون

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

کارت بیسته#  ‍ 👏👏👏👏

💓💓💓

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
🎈خدایی دیروز سر ناهار داشتم ته دیگ میزاشتم برا خانواده بعد ی گاز موند روش خورشت ریختم 🤣🤣🤣 میخاس ...

ایوالله به شوهرت 👨

به این میگن شوهر خوب 👏👏👏

ببین چقدر دوستت داده و بفکرته😘

قدرشو بدون برو باهاش توی غار🤭🤭🤭🤭🤭🤭💋

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

بچه ها من دیشب فستم به فنا رفت😕 روز اول پریودم بود و شدیدا درد داشتم خیلی ضعف کردم تا عصر تحمل کرد ...

اشکالی نداره عزیزم

منم ۲۰۰تا کم کردم تاماه آینده انشاالله

ارده شیره بخور ،میان وعده خرما و کشمش بخور ضعف نکنی.مواظب خودت باش 

رقیب جان چندبار خواستم صدات کنم نتونستم😁

@فندق_فسقلی     عزیزم میشه در مورد نحوه سایز گرفتن فردا راهنماییم کنی ک چ جوریه؟و سایزم ...

سلام عزیزم،،برای سایزگیری سایز# رو بزن و 

دور بازو

دور سینه

دور کمر

دور ناف

دور شکم

دور باسن

دور ران

دور مچ دست

دور مچ پا

دور ساق پا

اندازه بگیر و همینجا تو تاپیک بفرست💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام دوستای گلم دارم میرم واسه عمل سینه و شکم اگه خدا بخاد 15 بهمن وقت عمل دارم حلالم کنید و واسم دع ...

سلام عزیزدلم😘😘😘 وااای بسلامتی باشه خیشبحالت🤤🤤🤤🤤🤤 حتما دعات میکنم عزیزم،،عمل خوبی داشته باشی مانکن😍😍😍😍🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥ایشالا بزودی عکسای خوشکلتو برامون بذاری 👏🏻👏🏻👏🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز