2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1065631 بازدید | 118822 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیووووووونه هااااااااا این فنو من یادتون داااادم چطور جرات کردین بدون من برین قله قاف کالری بسوزون ...

با اینکه اعصابم خرابه ولی کلی خندیدم ها

فکرشو بکن

آلاهیدا   ساناز    من فاطمه   حتی شبنم   توی غار 🤪🤪🤪🤪

مربیمونم الاهیداس😂😂😂😂😂😂😂

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

خدا از دهنت بشنوه حساب کردم روز قبل وزن کشی روز تخمک گذاریم بودشایدم کاذبه🤔 گودی خیییلیم خوشحال می ...

احتمال داره.

عه جدی؟؟؟

فک کردم برادرمون ناراحت میشه😒😒

ولی کیک تفلده فرق میکنه ها

گزارش#  

صبحانه:دو تا سفيده تخم مرغ+١٤ گرم نون تست عفت غله+چاي

ناهار:املت+خيار+خيارشور+نارنج+پياز+سنگك

عصرونه:چاي+نارگيل+خيار

شام:نرگسي+سنگك+شور

بعده شام:چاي+نارگيل+پرتقال و بازهم خيااار😅😅😅

مصرفي:٧٥٧ 

مجاز:١٣٠٠ من كالريم منها ٢٠٠ بدون فسته فست گرفتني ٧٠٠ الي ٨٠٠ ميگيرم ٥٠٠ تايي حالم بد ميشه

ورزش:حلقه+يكم قدرتي

@آسنات99  

@shaparakشرقی  

💔🌈

من چند روزه نمیدونم چرا کالریم میزنه بالا😥😥

خیلی ضعف دارم.

امشب مجاز ۱۳۱۰

مصرفی ۱۵۲۳

ورزشم ۴۰ دقیقه پیاده روی 

@بامدادخمار  

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
سلااااام زهراجونم خوبم تو خوبی عشقولک اره سینه که تا دلت بخواهد دارم خواهرجان🙈🙈نمیدونم والا خیلی ...

۵۵ بشی میشی مثل دختر های ۱۷  ۱۸ ساله 

من ارزوم بود س ی نه هام خوب باشه ک نیس

خوبه اندامت اوکیه 

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

چراخوردم حواسم نبودنزدم😂😂پایین ترنوشتم گزارش دیروزه البته‌..کجابودی تاحالا🤨

اینترنت نداشتم دختررررررررررررررر

منا هستم قد 157 وزن اوليه ام 65.8 - وزن فعليم 64.5 وزن هدف 54.5 به امید خدا این بار میتونم :)
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 گزارش فست سه شنبه 9 دی وعده اول🍃 تخی ابپز، گوجه، ی لقمه املت با کاهو وعده د ...

به به خدا قوت عزیزم عالی هستی 👏👏👏👏

وزن شروع  ۷۵😬🙄وزن  هدف  ۷۰😍😋امید بخدا رسیدم بهش باب میلم نبود باز هدف میزارم😊🥰
میوه وسبزیجات چرانمیخوری🤔

راست میگی ولی روزایی که میرم سرکار یادم میره! از فردا میخورم
تو امروز چطور بودی؟ 

منا هستم قد 157 وزن اوليه ام 65.8 - وزن فعليم 64.5 وزن هدف 54.5 به امید خدا این بار میتونم :)
میتونی خوشگلم خودمم خیلی وقت ورزش ندارم وقت تلویزیون ورزش میکنم که سر بچه ها گرمه قطره قطره یهو م ...

مرسی عزیزم انشالله در کنار هم ب هدفمون برسیم خوش قلب جان😍

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫