2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060856 بازدید | 118822 پست
هزیزم هوازی ی ربع تا نیم ساعت نهایت کافیه  بیشتر قدرتی بروووووو ببین من نتیجه قدرتی رفتن رو د ...

منم بدنم شل نيست خداروشكر اين برنامه ورزشيه كه ريختم خيلي بد بود

برنامه ام كه نميشد دانلود كنم گفتم كه گوشيم چي شده بود

باورت ميشه بردم گوشي فروشي ٣٠٠ تومن شد هزينه درست كردنش؟

اپل ايديمو كلا پاك كرد يه اپل ايدي ديگه درست كرد

شانس اوردم زود بردم برنامه هام يكي يكي تو اين مدت بسته شد نميتونستم باز كنم

يارو گفت چند وقت ديگه كلا گوشيت قفل ميشد همه چيش ديگه بدردت نميخورد

يجا برديم گفت ٥٠٠ مغازه بغلي گفت ٤٥٠

اين با ٣٠٠ درست كرد البته گلسم عوض كردم باهم شد ٣٠٠

اونا تكي ميگفتن اون قيمتو

ديگه اون برنامه خوبارو دانلود ميخوام كنم امشب از فردا درست ورزش كنم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

ای لاویوعسلللل😘😘

😘😘😘😘❤🤎💜💙💝

سلام وصد سلام

عاقا من امروز اصلا حواسم نبود روز فسته به خاطر همین صبح مرخوری کردم ولی یادم اومد امروز  ۲شنبه ست و دیگه چیزی خوردم تاشب

صبحانه و ناهار باهم یکی شد

نصف لواش با ۷ قاشق املت سوسیس

م.و ۱دونه گلابی

شام یدونه کتلت

جمع کل ۵۳۳

آپ شکم و ۱۰مین حلقه زدم

@princesspeach  

@طلاسفید  

@لیلی_ومجنون  

سوگلی خدا منم💜

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام عزیزان اینم گزارش امروزمن     صبحانه:دوکف دست نان+نصف قوطی کبریت پنیر+۴عددگردو یک ل ...

مهدیه ناهار نخوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منا هستم قد 157 وزن اوليه ام 65.8 - وزن فعليم 64.5 وزن هدف 54.5 به امید خدا این بار میتونم :)
بخاطر بچهاس از خودم گذشتم نه خرجی نه رسیدگی حالابهم غیر مستقیم گفت بد ریخت و بد قیافه تصمیم گرفتم ی ...

عزيززززم

مردا حرف مفت زياد ميزنن

ولي از من به تو نصحيت عشقم نه بخاطره حرف شوهرتاااا اول اول اول خودتو ظاهرت برات مهم باشه

طلا و پسندازم مهمه اما مهم تر از اون خودتي عزيزم

برنامه غذايي من دقيق عين تاپيكه گلم

تو ميتوني مطمعن باش

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

اسمشو نمیگم ممکنه شناسایی بشم 😁😁 اولین عکس ناخنای خودشه رنگ لاکش نارنجیه https://uupload.ir/fil ...

شبيه ناخن خودش شده راست ميگي

كاش گلدوني ميكرد تا صاف

مباركش باشه

خودتم ميزدي 

من ناخن خيلي دوست دارم دستو مرتب نشون ميده چون من حوصلمم نميكشيد هي لاك عوض كنم پاك كنم ميپريد گوشه هاش

مرسی عززیزم
یه سوال: من چون پریود بودم یکشنبه خودم رو وزن نکردم تمروز صبح رفتم ترازو افزایش داشتم، ممکنه همچنان مال پریود باشه؟ امروز روز هفتمم بود @سمیه1396  

منا هستم قد 157 وزن اوليه ام 65.8 - وزن فعليم 64.5 وزن هدف 54.5 به امید خدا این بار میتونم :)
منم بدنم شل نيست خداروشكر اين برنامه ورزشيه كه ريختم خيلي بد بود برنامه ام كه نميشد دانلود كنم گفتم ...

اوووووو چه خبره 

وااااي من واسه همين ايفون دوست ندارم🤦🏼‍♀️

افرين شروع كن

سلاااام 🖐🏻 گزارش# امروزم مجاز و مصرفی ۵۰۰ ورزش هوازی و قدرتی ۱۸۰ کالری سوزوندم  ۸ لیوا ...

سلام عزیزم 

امروز سرم شلوغ بود جز صبح که کوتاه سرزدم وقت نکردم سایتو چک کنم 🌹

عالی هستی دختر آفرین که فستهارو دقیق رعایت میکنی من کمی زیاده روی کردم امروز

گزارش# ۹۹/۱۰/۹:

کالری مجاز ۵۰۰

کالری مصرفی ۶۴۰

ورزش ۴۰ دقیقه هوازی و قدرتی 👍🏻

۸ لیوان اب
شما چه کردید دخترا؟ 

@دختر_گندم    

@رزاااااااااااا    

Null

خب گزارش امروز من:
از صبح تا 7 سرکار بئدم و خسته ام و ورزش نکردم
صبحونه: 300 کالری: ارده شیره 2 ق بربری2.5 کف دست
ناهار: 242 کالری: 2 ق کشک بادمجون و 4 کف دست لواش
شام: 285 کالری: نصف لیوان سوپ رشته و کمتر از یک لیوان حلیم با یک قاشق مربا خوری شکر
میان وعده ها: کالری 100:  3 بیسکوییت ترد و یک خرما
کالری مجازم 1200- مصرفیم تا الان 930
.
.
@سمیه1396  @mahdie_ch  

تیرگی زیر چشم نتیجه ی رژیم نیست گلم همه اینجا رژیمیم فست هم میگیریم یا کالریت خیلی کمتر از حد معم ...

نه من طبق کالریم میخورم عزیزم آبم درروز۵الی۶لیوان میخورم شایدم من حساس شدم درهرحال ممنون ازراهنماییت گلم خیلی لطف کردی😘😘

خودمم تگشون کردم 

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز