2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060856 بازدید | 118822 پست
تو چقد خشانت داری  من میترساهه 😁😁😁😁😁

باباهمه چیمون میزنم به هم ۱۲شب میادتا۱شام میخوره (ناهارم دوبارپهن میکنم شامم دوبار)ظرفشو بشور جمع وجورکن بعدم میشینه باگوشی ساعت۲میخوابه میگم زودبیا اسیرم کردی😩

🤣🤣🤣🤣🤣این حرفت منو به فکر انداخت بایداز بابام بپرسم جریان چیه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جواااابش تو ذهنم میدرخشهه

حیف که نابوووود میشیم

همون از خودش بپرس 😂😂😂😂😂😂😂😂

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاااام 🖐🏻

گزارش# امروزم

مجاز و مصرفی ۵۰۰

ورزش هوازی و قدرتی ۱۸۰ کالری سوزوندم 

۸ لیوان آب

شما چه کردید عزیزان ؟

@کچر    امروز برای ورزش صدات کردم نبودی 😅

@رزااااااااااااااا  

@دختر_گندم  

@آسنات99  

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
چراااا مطمعنم ۱۰۰۰تامیسوزونی🤣🤣🤣🤣🤣

🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙉🙉🙉🙉🙉😁😁😁😁

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
باباهمه چیمون میزنم به هم ۱۲شب میادتا۱شام میخوره (ناهارم دوبارپهن میکنم شامم دوبار)ظرفشو بشور جمع وج ...

همدردیم خاحر

همدردیم😑😑😑😑😑

اوکی ممنون چون دختر خالمم تازه یاد گرفته گفتم اگه برم پیشش چقدر بهش بدم؟  اصلا بهش پول بدم؟؟ ...

اگه تازه ياد گرفته ٥٠/٦٠ تومن پول موادو بده

منم دو سه ماهه اول ٥٠ تومن فقط پول موادو ميگرفتم

به تازگي اضافه كردم هم بخاطره لاكايي كه ميزنم هم ٢٠/٣٠ تومن دستمزد

موادش واقعا گرون لاكايي هم كه خريدم دونه اي ١٠٠ خريدم بخدا تازه اون كامل نتونستم تيكه تيكه ميخرم هر سري مثلا دو سه تا

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

سلام عزیزم شرمنده رژیمت چی بود تو ۵ماه بیست و خورده کم کردی :شوهرم  بهم تیکه انداخت البته غیر م ...

رژيمم دقيقا روشه تاپيك بود 

هر روزم ورزش داشتم ايروبيك

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

🤧🤧🤧🤧🤧راستی چه بوی گندیم میده😂😂😂😂یه بارفقط آبشو توسوپ ریختم باراولو واخرم شد😂🤧🤧

من خودشو میریزم تو سوپ

با آبلیمو بوش میره

خوشمزه هم میشه

بخاطر بچهاس از خودم گذشتم نه خرجی نه رسیدگی حالابهم غیر مستقیم گفت بد ریخت و بد قیافه تصمیم گرفتم ی ...

آفرین بهت که فکر خودت افتادی. خوب شد نزاشت چند سال دیگه بگه الان گفت😠 حداقل حواست به خودت میشه. خیلی از حرف همسرت ناراحت شدم☹️. امان از مردایی که زن رو درک نمیکنن. بارداری و.... کلی هیکل واعصاب رو بهم میریزه. همسرمنم اینطوریه تقریبا

گروه زرد. شروع 99/10/7 وزن اولیه81 💛💛هدف اول77🔓هدف بعدی 75هدف اخر60🔒
@hamta788305     موافقم،فردا جبران ورزشو میکنیم💪💪😘

سلاااام گلم

گزارش امروزم

مجاز و مصرفی ۵۰۰

ورزش هوازی و قدرتی ۱۸۰ کالری سوزوندم 

۸ لیوان آب

راستی ورزش کردی یا نه 😅

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز