2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047698 بازدید | 118822 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://uupload.ir/files/7hv5_۲۰۲۰۱۲۲۹_۱۲۳۲۳۱.jpg سلااام جیجرجان.اینم عکس خیلی بد هیکلماااا ولی🤦 ...

سلام عزیزم خوبی

کجات بد هیکله.ماشالله خیلی هم خوبی

مهم سیینه هست ک به اندازه داری

شکمتم ک اونقدر وحشتناک نیست 🙂

خدایی هیکلت خوبه هاااا

اگر منو ببینی...قد کوتاه...سیینه کوچیک....پشتم تخت....شکم هندوووووونه

هندونه هاااااا 

تازه با ورزش یکمی بهتر شدم🤔

بزار منم به وقتش عکس ۷۰ کیلوییم و با العانم بزارم

ینی روزی هزار بار سجده شکر میری برای اندامت😂😂😂😂😂😂

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
یعنی در این حد😲😲😲😲

نه عزیز شوخی بود😉😉

ولی واقعا حتی از لباسم و خوراکای دیگم میزدم برای شکلات تلخ...خیلیییییی میخوردم...ولی الان آدم شدم😅

یه دوره خاکشیر و آبگرم ناشتا خوردم و کبدم رو پاکسازی کردم ....چون شکلات روی کبدم تاثیر گذاشته بود و صورتمم جوش میزد...خداروشکر جلوش رو گرفتم شدید نشه...ولی هر از گاهی با دمنوش میخورم..که اونم به شوهرم میدم قایم کنه با دمنوش یه تیکه بده😅😅

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
😂😂😂😂😂😅😅😅😅البته از بعد رژیم به چشم ورزش و کالری سوزی بهش نگا میکنم😂😂😂با عشق کار میکنم🤣

با عشق نگاه نکنی چیکار کنی😂😂😂😂من کلا نمی‌رم راحتم خیییلی میگن بیا دلم شکسته نمی‌رم خودمو تعریف نمیکنم ولی من پشتو روم یکیه اینا نه تو رو قربونت برم فداتشم پشتت....🤐

حرف دربیار اساسی دهنتو بازکنی میگن به ماتیکه انداخت

https://uupload.ir/files/7hv5_۲۰۲۰۱۲۲۹_۱۲۳۲۳۱.jpg سلااام جیجرجان.اینم عکس خیلی بد هیکلماااا ولی🤦 ...

گلم اگر بچه ها عکستو دیدن حتما بپاکش

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
بچا کیا فستن امروز؟ ب شدت گشنمههههه🥺😂 خیلی گامبالوام اخه چطور سر کنم تا شب با ۵۰۰ کالری 🥴🥴

هویج.کاهو.سیب.تخممرغ.چای فراوان😁 و خرما

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اهان  برای گزارشات منم تگ کن

چشم🌹🌹❤❤

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
بچا کیا فستن امروز؟ ب شدت گشنمههههه🥺😂 خیلی گامبالوام اخه چطور سر کنم تا شب با ۵۰۰ کالری 🥴🥴

سفیده تخم مرغ آبپز بخور.آبگرم زیاد بخور

فست# روبخون

من باوری به کمال گرایی افراطی ندارم  به تاپیک «من خودم رادوست دارم»@بانوآرتمیس سربزنید
اینجا که الان هستم 175 تومن گرفت  تازه با مواد نیست که انگار ناخن مصنوعی میزاره بعدشم لاک و طر ...

چه خوب ميگيره

منم دستم راه بيفته همين قيمتا ميگيرم

اونجايي كه من ميرفتم قبل اينكه ياد بگيرم اون خيلييييي گرون ميگرفت

باورت ميشه هر بار ترميم ميرفتم ١٥٠ اومن ١٦٠ تومن ميگرفت؟

يبار خيليييييي طرحي كه واسم زد سخت بود خيلي طول كشيد ١٩٠ ازم گرفتم

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

واقعا عالیه 👏🏼👏🏼👏🏼 من فردا دقیق میشه ۲ ماه ۶کیلو و۱۰۰ کم کردم به نظرت چطوره؟

عالیه عزیزم مهم تغییر سایزه گلم فردا تغییراتتو میبینی و جییییغ هاست که میکشی از خوشحالی😂😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سیری الان؟ منم موز و خرما و چای به و چنتا بادوم خوردم 

عزیزم من رژیم شیردهی دارم فست نمیگیرم .

اینارو واسه شماگفتم بخوری سیر بمونی😩

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
نه عزیز شوخی بود😉😉 ولی واقعا حتی از لباسم و خوراکای دیگم میزدم برای شکلات تلخ...خیلیییییی میخوردم ...

اها😗😗انصافا هم خوشمزه س آخه.چه مدت خاکشیر ادامه دادی؟

من زیر چشمم تیره س،یه نفر تو سایت نوشته بود رفته طب سنتی یه دوره ناشتا اب و خاکشیرخورده خوب شده بوده.میخوام امتحان کنم.