2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060930 بازدید | 118822 پست
پاشو دختر جان که رقیب خودمی اصلا ... میتونی با من رقیب شی و عید یه باربی قرتی بشی ... کلی لباس شیک ب ...

یاعلی.فقط برنامه چیه؟تگتون کنم هرروز و گزارش بدیم؟

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨

سلام خانم گلا من این چند روز رژیم گرفتم و کالری شماری میکنم و درکنارش بعدازنهاریکساعت پیاده رویی ...

در طول روز حتما ۶ عدد خرما میل کنین

شیرینی جات مصنوعی باعث میشه بدن زیاد انسولین تولید کنه وشما گرسنه شی

سعی کن پروتیین زیاد مصرف کنی

وعده شام حتما پروتیین بخور(سینه مرغ مخصوصا نمیزاره گشنه شی)

ارده شیره حتما تو وعده غدایی داشته باش

هویج فرنگی تمیز آماده تو یخچال داشته باشی هروقت گشنه شدی بخور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جووونم

سلام عزیزم

آینازسر سرگیجه که گفتم شوهرم ازرژیمم ناراضیه داشتم چالش سمیراروهم اجرامیکردم قاشق چای خوری صداشو برد بالا بزار کنار این مسخره بازیارورفت خوابیدالبته اعصابش از جای دیگه بهم ریخته بود منم اومدم سفره جمع کنم رفتم تودیگ دیگه نفهمیدم چیکار کردم امروز صبح هم صبحانه خوردم نشمردم کلا اعصاب ندارم...

یاعلی.فقط برنامه چیه؟تگتون کنم هرروز و گزارش بدیم؟

اره عشقم . من حساب کردم تا ۲۴ اسفند اگه هر هفته یک کیلو کم کنیم و هفته های پری نیم کیلو کلا میشه ده کیلو ... عالی میشه ... کالری رو با ۱۲۵۰ تا ببند . از کالری شمار مانکن استفاده کن . روزی نیم ساعت پیاده روی ترکیبی تند و کند و یک ربه حلقه برو . منم میرم اینا رو . بعدش اگه حال داشتی اپ ورزشی هست نصب کن و چالش شکم و پهلو و بازو و ران برو . بعد اخر شبا منم تگ کن گزارش بده . منم همینطور . من چون پسرم کوچیکه شاید بعضی روزا نرسم بیام سایت .اخر شبا میام حتما انشالله

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
من ابان ۶۸ ام

راستی گلم من بچه شیر میدم ولی ۱۸ ماهو رد کرده نمیدونم وزن ضرب ۲۰ منهای دویست بگیرم بدون فست یا منهای صد همراه فست؟

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨

اره عشقم . من حساب کردم تا ۲۴ اسفند اگه هر هفته یک کیلو کم کنیم و هفته های پری نیم کیلو کلا میشه ده ...

عالی.پس حتما اخرشبا میبینمتون  

زنده باشی رقیبهای تپلی که به زودی رفیق های باربی میشیم    

اره عزیزم حتما ... توکل بخدا ... مگه خوردن چی داره  که بخاطرش اینهمه بدبختی بکشیم ... بعضی وقتا یه کسایی منو بخاطر چاقی مسخره کردن که از خیلی لحاظ های دیگه حرفی واسه گفتن ندارن اما به خودم اجازه ندادم چیزی بگم چون مقصر خودمم ... اگه همت کنیم و لاغر کنیم کلی زندگیمون تغییر میکنه👌👌👌👏👏👏

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
اره عزیزم حتما ... توکل بخدا ... مگه خوردن چی داره  که بخاطرش اینهمه بدبختی بکشیم ... بعضی وقتا ...

شما فست میگیرین یانه

گزارش#  

سلااااااام دوستای قشنگم🦊🦊🦊

امروز روزه ام 

افطار چای و خرما

سیب زمینی ابپز و تخم مرغ ابپز فقط

میخوام امروزو ۲۵۰ببندم(از مهسا یاد گرفتم😁)

چون دیشب ۳۰۰تا کالری اضافه خوردم

یه کم پیاده روی میکنم و کلی کار خونه دارم امروز

@آینازخانوووووووووم  

@تورک_قیزی81  

@آرزوی_زیبا  

@violoonist (گفتم یه بار باهات همدردی کنم ۲۰۰ ببندم😁😁)

@دهم  

چالش قاشق چایخوری✔

آب ۸لیوان✔

مولتی ویتامین✔

راستی گلم من بچه شیر میدم ولی ۱۸ ماهو رد کرده نمیدونم وزن ضرب ۲۰ منهای دویست بگیرم بدون فست یا منهای ...

چه جالب پسر منم تقریبا هجده ماهشه ولی شیر خشکیه . شما فست رو با ۷۰۰ ببند و بقیه روزام ۱۳۰۰ تا ... حتما خودت شیر بخور ... حتما بادوم و مولتی ویتامین بخور . حتما اب بیشتر از ده لیوان بخور ... واسه نینی هم غذاهای مقوی بده .

مثلا من واسه پسرم ارد بادام رو با یه قاشق ارده و شیره و سه تا بیسکوییت مادر و یک سوم موز مخلوط میکنم یکمم شیر میریزم شل شه و میدم بخوره . خیلی مقویه ..‌ ناهار هم بیشتر پروتئینی و سبزیجات بپز تو میکسر بریز خوش خوراک شه بخوره که جبران بشه

@mahdie_ch   @خوشگلشششونم      بچه ها جون میخوام ورزش کنم هستین باهم ورزش ک ...

من ناهارنذاشتم هنوز😭😭🤦‍♀️🤦‍♀️

چه ورزشی میخوای انجام بدی؟

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
عالی.پس حتما اخرشبا میبینمتون    

منتظرم رفیق ... من اونقدر رقیب زیاد دارن نمیرسم همشونو تگ کنم .همشونم عشق ان هاااا

شما فست میگیرین یانه

اره گلم .الان فستم🥺🥺🥺🥴🥴🥴🥴🤪🤪🤪😁😁😁