2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052487 بازدید | 118822 پست
وااای 😨😨 بیشتر ترسیدم 

من الان برم حتما بیهوشی رو انتخاب می کنم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبوس رو دست کم نگیر🤐🤐😐

ای خدا😭😭😭

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 

سلام.

من خیلی وقته تاپیک شمارو دنبال میکنم ولی یک ماهه که جدی کالری شماری میکنم تواین یک ماه فست نگرفتم تقلبم زیاد داشتم ۴.۵شب روز هم بوده که بالاتر از کالری مجازم خوردم.

تواین یک ماه ۱کیلو کاهش داشتم.

به امید خدا و کمک  شما دوستان میخام طبق قوانین اینجا پیش برم.

وزن فعلی ۸۰/۲۰۰

وزن هدف ۶۵

گروه نارنجی💃

@سمیه1396  

عزیزم قبلا ازتون مشاوره گرفتم بخاطر کمرم قرارشد فقط پیاده روی داشته باشم وشنای دیوار.

الان فقط میخام ببینم ممکنه کالری بدون فست یعنی منهای ۲۰۰و بخورم ولیهفته ای یه روز فست برم ؟

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
ورزش میکنم زیادتا هدفم۸کیلومونده اگه شکمم کم شدکه هیچی ولی کم نشد شوهرم بزاره میرم عمل

عمل چی؟ 😱

عضو تاپیک بامداد خمار       وزن شروع:۸۳ 😥    گام اول:۷۵😕       گام دوم:۷۰🙃     وزن هدف:۶۸.😝    قد:۱۶۵

❄️💗❄️💗❄️💗❄️💗❄️💗❄️

فردا دیر است ...

امروزت را همین امروز ، زندگی کن !

همین امروز لذتش را ببر ،

و همین امروز برای آرزوهایت تلاش کن ...

حسرت ، یعنی در گذشته جا مانده ای ،

و نگرانی یعنی ، اسیرِ آینده ای شده ای که هنوز نرسیده و اتفاقاتی که هنوز نیفتاده !

آینده ای که شاید نرسد

و اتفاقاتی که شاید نیفتد !

بیخیالِ چیزهایی که نبودنشان کیفیتِ بودنت را کم می کند

آرامش و لبخند را در آغوش بگیر و امروز را همان جوری که دوست داری زندگی کن ..☕️

انگیره#  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
بچه ها صبحانه  چند نمونه بگین ک دارم میمیرم از گشنگی😢

برای روزای فست من دیر از تو جام پا میشم امروز با صدای دریل خونه همسایه پا شدم اینجوری زودتر میگذره

تخی ابپز بیترین صبونه برا فست با ی دونه گوجه بدون نون😄

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

همه کارایی که اینجا گفتن فست فوداصلانمیخورم تنقلات نمی‌خورم برنج هفته ای دوبار سرخ کردنی اصلا نمی‌خو ...

با این کارا این همه کم شدی

عضو تاپیک بامداد خمار       وزن شروع:۸۳ 😥    گام اول:۷۵😕       گام دوم:۷۰🙃     وزن هدف:۶۸.😝    قد:۱۶۵