2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060883 بازدید | 118822 پست
با همین فرمون برو جلو🦾

🚜🚜🚜🚜🚜🚜 خیالت تخت عین بلدوزر میرم جلو 

سد لتیان هم جلوم زانو میزنه 😁😁😁😁😁

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فامیل صاحب تاپیکم😎😎😎😂😂😂😂😂 @بامدادخمار     تا الان رو نکرده بودیم.مگه نه الهه؟ ...

بالا تر این حرفااااس

فامیل نی نی ساااااااااااایتی 😂😂😂😂😂

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
ته دیگ بی ته دیگ  لایف استایلت رو عوض کن سالم خوررررررررررررررری دلبندم

دیانا من از ترس ته دیگ یه هفته است پلو کته ای درست میکنم که تهش چیزی وسوسه ام نکنه 😂😂😂😂😂 بیچاره گودی و بچه ها 

خانمی خوشگل و مانکنم مبادا کوتاه بیای مبادا حتی یه لحظه خسته شی چشماتو ببند و برو جلو مبادا زحمت ...

مرسيييي عزيزه دلم از انرژي كه بهم دادي😘😘😘😘🌹🌹🌹😘😘😘

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

دیانا من از ترس ته دیگ یه هفته است پلو کته ای درست میکنم که تهش چیزی وسوسه ام نکنه 😂😂😂😂😂 بیچاره ...

اشکال نداره بزار فدا شدن🤪

ولی در اصل همه چیز باید جلوت باشه و تو اراده داشته باشی و نخوری

نه اینکه نباشه تا نخوری 

متوجهی؟؟؟؟؟؟

من عاشق كلوچه بودم اما الان گودي كارتن كارتن ميخره دريغ از اينمه ي دونه بخورم

ارادتو ببر بالا هميشه هدفت جلو چشات باشه

بگو الان فرض بر اينكه خوردم چي شد ؟؟؟ 

لذتش ٥ ثانيس

عذاب وجدانش خيليييييي بيشتر از اين حرفا

فقط سه شنبه بگیر  از هفته بعد محکم رو روال باش ببینم چه میکنی ها  ورزش هم بکن

باشه عزیزم❤، فعلا با یک ربع رقص و ۱۰۰ تا طناب شروع کردم 😁

فقط یکم فوبیا پیدا کردم، فکر میکنم خیلی سخته و کم نمیشه این ۳۰ کیلو ...

ReStart                                               

سلام رقیب جونی ها

گزارش#  

مجاز 1080

مصرفی 1010

100 کالری سوزوندم

8 لیوان آب

شما چه کردید ؟

@کچر   @رزااااااااااااااا    @دختر_گندم  

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
اشکال نداره بزار فدا شدن🤪 ولی در اصل همه چیز باید جلوت باشه و تو اراده داشته باشی و نخور ...

صدتالایک داره حرفت👍👍👍👍👍منم میخرن لب نمی‌زنم بامثلا پفک یدونه برمیدارم توام فست میگیری الان؟؟

2790
2778
2791
2779
2792